nikolka1203
Fanka BB :)
Myślałam o was cały czas [emoji3590] bardzo się cieszę że jest wszystko dobrze@nikolka1203 @Luxuorius @Milcziena
Dzięki za wsparcie [emoji1672]ostatecznie poszłam prywatnie i lekarz stwierdził że plamienie było spowodowane cytologia którą mi wykonał wczoraj lekarz. Z racji utrzymujących się boli brzucha dostałam 3op Duphastonu i mam brać 2xdziennie... iiiiiiiii zrobił usg iiiiiiiii jest tam 1cm pecherzyk, który jest dobrze ulokowany, kamień z serca [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Jejka , pół dnia mnie ominęło a przewijanie i nadrabianie wątku końca nie ma [emoji106]
Ja mam 22 lata to moja 3 ciąża.Jeżeli mogę zapyta kobietki w jakim jesteście wieku? Macie już swoje pociechy czy to wasze kolejne ciąże. Przekopać się przez 60 stron wątku to nie takie proste. Oraz kto z waszych bliskich wie o ciazy. Kiedy myślicie mówić o tym teściom, rodzeństwu?
Pierwsza 20 lat poronienie samoistnie w 6tc
Druga 19.07.2019 r. Zabieg w 8tc bo serduszko dziecka nie biło od początku
Trzecia natychmiast po zabiegu i dziś mamy 9tc+0 na pierwszym usg było serduszko maluch rośnie i ma się okej.
U nas wiedzą wszyscy bo wiedzieli że się staramy tzn moi i Partnera rodzice i rodzeństwo i u mnie w pracy szef.
Kazdy się cieszy ale też każdy martwi bo mimo młodego wieku już trochę przeszłam. Teraz wiem że wszystko będzie dobrze, w poprzedniej ciąży czułam że coś jest nie tak a teraz się z niej cieszę.. 24.09 mam kolejną wizytę później prywatna i idę na zwolnienie.