Bedzie wszystko dobrze! ja bylam tydz temu, byl sam pecherzyk, lekarz powiedziel, ze mam przyjsc za 2 tyg. albo jak chce za tydz.ale ide za dwa bo wiem ze za tydzien, mzoe za wiele sie nie zmienic i bede sie tylko niepotrzebnie denerwowacWitajcie. To ja napiszę coś od siebie. U mnie dziś wychodzi 6tc + 2 i jest to moja pierwsza ciąża. Obecnie czuje się dobrze, jestem tylko zmęczona, chce mi się spać i nie mam ochoty na jedzenie. U lekarza byłam bardzo szybko ponieważ mam ciężka fizyczne pracę. Zrobiłam testy kolejnego dnia beta 1500 ponad zas kolejnego dnia 12.09 już poszłam na wizytę. Z marszu po badaniu i wyniku bety dostałam zwolnienie. Z poniedz badań. Beta była już ponad 16000. W środę 18.09 byłam na kolejnej wizycie oraz 25.09 mam wizyte. Wtedy lekarz powiedział że ustalimy USG. Chodzę na NFZ aby wyniki były za darmo. A juz 3 raz w pondz idę na krew. Niestety w przychodni nie ma USG. Tylko prywatnie, więc będę na nie chodzić do lekarza prowadzącego do gabinetu prywatnie w zależności od potrzeby. Nie miałam jeszcze USG i trochę się tym denerwuje bo nie widziałam tak jak wy żadnego pęcherzyka i czy wszytko ok. Musze poczekać do środy. Wtedy bede wiedzieć kiedy USG. Wybaczcie że się tak rozpisalam
reklama
blondynka28
Fanka BB :)
Jeżeli mogę zapyta kobietki w jakim jesteście wieku? Macie już swoje pociechy czy to wasze kolejne ciąże. Przekopać się przez 60 stron wątku to nie takie proste. Oraz kto z waszych bliskich wie o ciazy. Kiedy myślicie mówić o tym teściom, rodzeństwu?
Jeżeli mogę zapyta kobietki w jakim jesteście wieku? Macie już swoje pociechy czy to wasze kolejne ciąże. Przekopać się przez 60 stron wątku to nie takie proste. Oraz kto z waszych bliskich wie o ciazy. Kiedy myślicie mówić o tym teściom, rodzeństwu?
Ja mam 33 lata, zero dzieci k dwa poronienia za sobą.
Obecnie 4+5 na heparynie i akardzie.
Po ostatnich przejściach nie mówię narazie nic... wie mąż i rodzice. Na tym koniec.
HiMommy
A ja mam problem bo loguje się przez fb i jest taka informacja , ze mam zamknąć okno , nadal nie mogę wejść do aplikacji bo wymaga logowania przez fb co bir chce przejść...
Help?
U
użytkownik 180176
Gość
Mam 27 lat i jestem mamą rocznej HelenkiJeżeli mogę zapyta kobietki w jakim jesteście wieku? Macie już swoje pociechy czy to wasze kolejne ciąże. Przekopać się przez 60 stron wątku to nie takie proste. Oraz kto z waszych bliskich wie o ciazy. Kiedy myślicie mówić o tym teściom, rodzeństwu?
O ciąży wie najbliższa rodzina i kilka koleżanek
helenka_22
Lat 34
Ciąża nr 5
Trzy starsze córki 14,10 i rok.
Poroniłam na początku roku.
Wie mąż,koleżanka i narazie tyle.
Czuję się ok, ale jak kucam czy schylam się to mam zawroty głowy. W ciąży z roczną też tak miałam. Poprzednie ciążę były "nieodczuwalne"[emoji3]
Ciut się obawiam 4 CC ale cóż do odważnych świat należy [emoji3]
Ciąża nr 5
Trzy starsze córki 14,10 i rok.
Poroniłam na początku roku.
Wie mąż,koleżanka i narazie tyle.
Czuję się ok, ale jak kucam czy schylam się to mam zawroty głowy. W ciąży z roczną też tak miałam. Poprzednie ciążę były "nieodczuwalne"[emoji3]
Ciut się obawiam 4 CC ale cóż do odważnych świat należy [emoji3]
U
użytkownik 180176
Gość
Nie pomogęA ja mam problem bo loguje się przez fb i jest taka informacja , ze mam zamknąć okno , nadal nie mogę wejść do aplikacji bo wymaga logowania przez fb co bir chce przejść...
Help?Zobacz załącznik 1024511
wielkopolanka
Jeszcze mam 29 lat. Mam córeczkę, która 2 dni temu skończyła 2 latka. To moja 3 ciąża. Drugą poroniłam w maju. O ciąży wie na ten moment mąż, córka i przyjaciółka. Chyba pracodawca się domyśla. Czekam jak usłyszę serduszko i wtedy powiem najbliższej rodzinie.Jeżeli mogę zapyta kobietki w jakim jesteście wieku? Macie już swoje pociechy czy to wasze kolejne ciąże. Przekopać się przez 60 stron wątku to nie takie proste. Oraz kto z waszych bliskich wie o ciazy. Kiedy myślicie mówić o tym teściom, rodzeństwu?
Ja mam 35 lat, to moja 5 ciąża, mam niespelna trzylatka w domu. U mnie rodzice i teściowa nie wiedza jeszcze o ciążyJeżeli mogę zapyta kobietki w jakim jesteście wieku? Macie już swoje pociechy czy to wasze kolejne ciąże. Przekopać się przez 60 stron wątku to nie takie proste. Oraz kto z waszych bliskich wie o ciazy. Kiedy myślicie mówić o tym teściom, rodzeństwu?
reklama
Ja mam 27 lat, nie mam dzieci.
O ciązy wie mój partner, moi rodzice i jedna zaufana kolezanka.
Mysle, ze innym bedziemy oglaszac po mojej drugiej wizycie, czyli 10 pazdziernika. Mam nadzieje, ze wtedy zobaczę juz bijące serducho [emoji5]
Podziel się: