U mnie super ogólnie
piersi czasami bolą, mdłości jak tylko coś mi zapach nie podejdzie, no i jak się okazuje na jazdę jako pasażer
Teraz będzie już tylko lepiej!
Masakra jakaś. Ja zarobiłam 200 km teraz w 2,5 godziny jako kierowca - po 20 minutach mąż musiał usiąść jako pasażer bo ja bym nie dojechała.
z tymi filmikami to coś pięknego
Wzruszyłam się
A z tą dziewczynką to u nas tak samo było - same wnuki, Zuzka jako pierwsza płci żeńskiej
[/QUOTE
Ja tak nie lubię spacerować bez sensu, bez celu. I nie jestem z tych co w każdy dzień obowiązkowo wychodzą. Ostatnio się do tego przyznałam przed koleżankami mamami i jakoś tak każda napisała ze one się starają nawet jął nie chcą dla dziecka wychodzić i tak mi jakoś z tym zle było, ale kurczę jak pogoda nie sprawia mi przyjemności to czemu ma dziecku? Jakoś staram się podchodzić do tego na spokojnie teraz. I cieszę się ze to dziecko urodzę na lato, latem jakoś wszystko łatwiej
Jak bylam w ciąży to nie mogłam jeździć na rowerze i pozostawały tylko spacery . Obieralam sobie cel :-) szłam do innego miasta , czasem t0 byl calodniowy wypad ze starszym synem duzo smiechu lody po drodze. Jak sie urodziła córka to już byla tradycja chodziliśmy od wsi do wsi hehe :-) ale pogoda jest jak narkotyk. Na mnie działa tak slonce dlatego też się cieszę na lato :-)
Teraz fajnie jesien jak jest powyzej 20 :-) jak jest zimniej to juz nie to samo , a zaraz święta, uwielbiam święta potem...zimno i pada... I zimno i pada
ale jeszcze trochę i wiosna i bedzie lepiej
dziołchy i maj i rodzimy
) dla mnie to jest dalej niesamowite. Wiem o ciąży dopiero od tygodnia CIESZĘ SIĘ NIESAMOWICIE :-)
A dziś fajnie sobota ja juz wstalam kawa, śniadanko i biorę się za pokój córki. Wreszcie chce ogarnąć i urządzić jej tam królestwo , bo do dzis na środku króluje suszarka z praniem.. A tak jeszcze to do Mikołaja napiszę o suszarkę jakiś taki electroluxik ktory wybawilby mnie z tej sterty ciuchów
jest to możliwe? Macie używacie suszarki? Co polecacie?