Chyba ćwiczyć nie można pół roku minimum z tego co pamiętam. I podnosić ciężkich rzeczy teżPoruszylysmy już tutaj ten temat. Również uważam że CC przy sn to przyjemność jeśli wykonywana jest na spokojnie, planowanie a jak jeszcze trafi się lekarz który robi ja stara metoda to w ogóle ekstra bo czujesz wszystkie mięśnie i nic nie jest "martwe".
Rekonwalescencja to mniej więcej tydzień max dwa. Ja po trzech uprawiałam już seks bez bólu a wiem że po sn dziewczyny mają traumę miesiącami. Jedyny minus że nie można ćwiczyć długo.
reklama
Moni_89
Fanka BB :)
Oj..A ja planowałam od razu brać się za zrzucenie zbędnych kilogramów. Myślałam, że Max 3 miechy i można zacząć ćwiczyć.
Chyba ćwiczyć nie można pół roku minimum z tego co pamiętam. I podnosić ciężkich rzeczy też
Ja też po wizycie, w sumie nic odkrywczego.
W kwestii dużego prawdopodobieństwa trisomi 18 (1:41), w przyszłym tygodniu mam wizytę u genetyka i amniopunkcję.
Co do niskiego pappa i zagrożenia preeklempsją, od dziś biorę aspirynę na noc.
No i jestem od jutra na zwolnieniu.
Trzeba wierzyc ze bedzie dobrze! Wiem ze to trudne! Trzymam za Ciebie mocno kciuki!
MB91
@roza_21 Szpinakowe też uwielbiam!
Tak założyli. I nie wiem jakim cudem ważę 2 kg mniej niż 3 dni temu !!Piękny groszek
Kartę ciąży założyli?
Oby to było tylko ryzyko, i nie miało nic ze stanu faktycznego. Będę trzymać kciuki za WasJa też po wizycie, w sumie nic odkrywczego.
W kwestii dużego prawdopodobieństwa trisomi 18 (1:41), w przyszłym tygodniu mam wizytę u genetyka i amniopunkcję.
Co do niskiego pappa i zagrożenia preeklempsją, od dziś biorę aspirynę na noc.
No i jestem od jutra na zwolnieniu.
Ja pamietam jak po 4 tygodniach od porodu prosiłam ginekologa o zezwolenie na seks i ją uzyskałam Nie ma regułyPoruszylysmy już tutaj ten temat. Również uważam że CC przy sn to przyjemność jeśli wykonywana jest na spokojnie, planowanie a jak jeszcze trafi się lekarz który robi ja stara metoda to w ogóle ekstra bo czujesz wszystkie mięśnie i nic nie jest "martwe".
Rekonwalescencja to mniej więcej tydzień max dwa. Ja po trzech uprawiałam już seks bez bólu a wiem że po sn dziewczyny mają traumę miesiącami. Jedyny minus że nie można ćwiczyć długo.
Po sn nożna od razu. Najlepiej od mieśni dna miednicy zaczynac. A po CC 6 miesięcy.Oj..A ja planowałam od razu brać się za zrzucenie zbędnych kilogramów. Myślałam, że Max 3 miechy i można zacząć ćwiczyć.
Ja w pół roku wróciłam do swojej wagi sprzed ciąży a przytyłam 40 kg i już 3 tygodnie po zaczęłam delikatnie ćwiczyć ale oczywiście nie siłowo. Myśle ze powinno być to kwestia wyboru kobiety jak woli. Są za i przeciw i ja sobie zdaje Sprawę z konsekwencji cc ale jak już ktoś wspomniał po naturalnym tez się cuda na kiju dzieją czasem. Ja się panicznie boje SN a wiem ze ten strach może skomplikować Poród. A po cc wiem jak może być. Czas pokaże. A ktoś pytał o zdrowa przekąskę do przedszkola to może marchewkowe ciasto. Nie jest jakieś skomplikowane w przygotowaniu a jest naprawdę bardzo smaczneOj..A ja planowałam od razu brać się za zrzucenie zbędnych kilogramów. Myślałam, że Max 3 miechy i można zacząć ćwiczyć.
dzisiaj miałam awarię w centrum handlowym. zakręciło mnie w brzuchu i rozpaczliwie szukałam toalety. poruszałam się od toalety do toalety w stronę parkingu. jak to piszę to brzmi nawet zabawnie ale do śmiechu mi nie było. na szczęście od powrotu do domu cisza. pewnie się czymś strułam, może też zjadłaś coś dziwnego?
O Fuck... nie ma nic gorszego niż biegunka poza domem :/ i ten skraplający się pot na czole [emoji51]
Kiniawk
Ja po miesiącu zaczęłam lekko ćwiczyć brzuch. Skończył mi się połog i dostałam pozwolenieOj..A ja planowałam od razu brać się za zrzucenie zbędnych kilogramów. Myślałam, że Max 3 miechy i można zacząć ćwiczyć.
Po 2 mc jechałam 6 wejdera.
reklama
OdNowa
Witam się po badaniu prenatalnym, tydzień temu badałam krew a dziś miałam USG. Nie wiem czy interesują Was konkretne wymiary/pomiary ale ogólne prawdopodobieństwo trisomii 21 wyszło 1:7174, trisomia 18 1:17976 a trisomia 13 <1:20000. Tak maja się wyliczenia wg wieku (33 lata) wagi (65kg) wzrostu (167cm) i poza tym żadnych innych chorób czy problemów we wcześniejszych ciążach. Płeć niewidoczna, maleństwo ma 7 cm, kość nosowa widoczna, przeziernosc karkowa 1,6. Wszystkie narządy wewnętrzne okey, przepływy widoczne, reszta rowniez bez odchyleń czy wad. Dwie kończyny górne, dwie stopki.
Uspokoiłam się i Wam wszystkim również tego życzę z całego serducha.
Uspokoiłam się i Wam wszystkim również tego życzę z całego serducha.
Podziel się: