reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

Haha serio ?
To ja zdecydowanie wolę śnić o kaczkach[emoji1787][emoji1787][emoji1787]
No nic w takim razie po raz się uspokoić i czekać cierpliwie 3 tygodnie na wizytę
O! mi też się śniło ostatnio, że zaczęłam krwawić, obudziłam się i pobiegłam jak poparzona do toalety sprawdzić [emoji23]
Ja mam teraz bardzo realistyczne sny, do tego stopnia, że czasami rano trudno mi ocenić czy działo się to naprawdę czy to był tylko sen, ale na szczęście nie są to koszmary tylko jakieś takie głupoty, ostatnio całą noc śniłam, że koloruję kaczkę w książce z kolorowankami dla dzieci i w tle słyszałam jakąś piosenkę o kaczkach [emoji23]

reklama
No właśnie ja też tak myślę.. Pewnie po nowym roku zacznę kupować.. Choć już korci.. Jak tak chodzę po sklepach, albo przeglądam strony internetowe...
Ja jak coś widze to kupuje synowi ;) jedynie ostatnio sie zakochalam w legginsach dziewczecych, nawet chciałam zamówić, jakby co to bym komuś sprezentowala [emoji14] ale ostatecznie nie kupiłam:p

Ja w pierwszej ciąży dostalam album dziecięcy pod choinke, mimo ze bylam juz po polowkowych to bylam strasznie zla bo nie chcialam nic jeszcze miec dla dziecka [emoji14]

Ja jak coś widze to kupuje synowi ;) jedynie ostatnio sie zakochalam w legginsach dziewczecych, nawet chciałam zamówić, jakby co to bym komuś sprezentowala [emoji14] ale ostatecznie nie kupiłam:p

Ja w pierwszej ciąży dostalam album dziecięcy pod choinke, mimo ze bylam juz po polowkowych to bylam strasznie zla bo nie chcialam nic jeszcze miec dla dziecka [emoji14]
Ja miałam urodziny wczoraj i powiedziałam wszystkim moim znajomym żeby przypadkiem nie wpadli na genialny pomysł zakupu czegoś dla dziecka :p na szczęście posłuchali hah

Ja bylam wlasnie u Gina na pobraniu krwi. Wkurzylam się bo gin mówi ze mam w następnym tygodniu przyjść, na recepcji mówię babce że lekarz powiedzial ze w następnym tygodniu mam przyjść, ona na to że to za wcześnie, że za 2 tyg, ja jej na to ze ale lekarz kazał za tydzień i to mi bardziej pasuje bo za 2 tyg nie bardzo a ona nieugieta że to za wcześnie i podała mi wolne terminy za 2 tygodnie:/

A w tym wlasnie tygodniu mój syn ma adaptacje w nowym przedszkolu... specjalnie wzięłam urlop w pracy z tego powodu... nie wiem jak to ogarnę, mam nadzieję że mąż bedzie sie mógł zerwac z pracy...

Ja również przyłączam się do życzeń oraz życzę wszystkim udanego weekendu, ja po 16 mam wizytę , ale u endokrynologa, dobrze,że blisko domu , ciekawe czy mi zmniejszy dawke leku czy zostanie przy tej ,bo teraz częściej kontroluje wyniki i mi "spadają " wiem obawiam się żebym zaraz z niedoczynności w nadczynność nie popadła

reklama
Mnie też tak korci czasem żeby coś kupić.. Ale jeszcze się wstrzymuje jednak. Kiedy jest na to dobry czas według Was?

Ja po nowym roku raczej zacznę kupować. Na święta pewnie już coś dostaniemy od rodziny.

Ja miałam urodziny wczoraj i powiedziałam wszystkim moim znajomym żeby przypadkiem nie wpadli na genialny pomysł zakupu czegoś dla dziecka :p na szczęście posłuchali hah

Wszystkiego najlepszego :*
Ja urodziby w grudniu i przypuszczam że już coś będą wymyślać goście dla dzidzi.

Ja również przyłączam się do życzeń oraz życzę wszystkim udanego weekendu, ja po 16 mam wizytę , ale u endokrynologa, dobrze,że blisko domu , ciekawe czy mi zmniejszy dawke leku czy zostanie przy tej ,bo teraz częściej kontroluje wyniki i mi "spadają " wiem obawiam się żebym zaraz z niedoczynności w nadczynność nie popadła
A jaką masz dawkę?
I jaki lek?

Do góry