reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

reklama
Witam mamusie.
Ja prenatalne robie w 12+4.
Jak się dzisiaj czujecie?
Ja od dwóch dni nie mam żadnych objawów. Pytanie czy się cieszyć czy płakać..
Właśnie robię zapiekankę na obiad [emoji4]
Cudownego dnia.
Ps aplikacja już działa

Kurcze to ja chyba za szybko te prenatalne mam.. Kazali mi przysjc za tydzien a to bedzie 11+4 z OM. Myslicie ze za szybko? Ogolnie do gin mam godzine drogi samochodem, na prenatalne to samo... a jazda samochodem to dla mnie jakas masakra przy mdlosciach:( Wolalabym nie jechac na darmo

Hej dziewczyny,
Ja wrocilam do pracy po 2 tygodniowym zwolnieniu. Dzis mialam pobierania krew na testy prenatalne, ale wyniki zobacze dopiero za tydzien przy usg prenatalnym.
Cisnienie mam w normie ale puls podwyzszony (100). Czy ktoras tez miala taka sytuacje? Czasami tez czuje lekkie uklucia w okolicach serca oraz szybko sie mecze.
Dodatkowo zaczynam odczuwac bol kregoslupa, mimo tego ze brzuszka jeszcze za bardzo nie widac (poza faldkami tluszczu). Bol sie rozklada na posladki, jest podobny do rwy kulszowej. Boje sie co bedzie gdy brzuszek mi urosnie....

Milego dnia i udanych wizyt [emoji8]
Mam ten sam ból dotyczący kręgosłupa, czasem jest tak silny że nie mogę chodzić. Raz zdarzyło się że aż ryczałam bo nie mogłam wysiąść z samochodu, wiec mnie chłop wyciągał Tez obawiam się tej sytuacji kiedy dodatkowo dojdzie do tego ciężki brzuch...
Co do kłucia w sercu, tez mi się zdarzało, wyczytałam gdzieś ze po 11tyg zwieksza się ilość krwi, zaczyna szybciej krążyć w organizmie wiec można odczuwać kołatania serca i przyspieszone tętno ;)

Hej dziewczyny, ja nie mam żadnych przeczuć szczerze mówiąc. Najważniejsze żeby było całe i zdrowe [emoji173]️ Dzisiaj u nas 11t5d i tak się zastanawiam kiedy wkoncu będzie widać brzuszek? Wiem ze nie od razu Karakow zbudowano ale nie mogę się już doczekać buziaki.

Zależy, która to Twoja ciąża? [emoji5] Jeśli pierwsza to później widać.

Właśnie zabieram się za robienie makaronu z pesto i parmezanem - bez wątpienia smaki na słone, wyraziste, pikantne, kwaśne mam.

Dziś 10 tc zaczęłam (9+0), a i tak mam wrażenie, że jest to jedna z najmłodszych ciąży na forum [emoji28]

Kurczę powiem Wam, że strasznie dużo płacze ostatnio, dramat.

Hej dziewczyny, ja nie mam żadnych przeczuć szczerze mówiąc. Najważniejsze żeby było całe i zdrowe ❤️ Dzisiaj u nas 11t5d i tak się zastanawiam kiedy wkoncu będzie widać brzuszek? Wiem ze nie od razu Karakow zbudowano ale nie mogę się już doczekać buziaki.

reklama
Zależy, która to Twoja ciąża? [emoji5] Jeśli pierwsza to później widać.

Właśnie zabieram się za robienie makaronu z pesto i parmezanem - bez wątpienia smaki na słone, wyraziste, pikantne, kwaśne mam.

Dziś 10 tc zaczęłam (9+0), a i tak mam wrażenie, że jest to jedna z najmłodszych ciąży na forum [emoji28]

Kurczę powiem Wam, że strasznie dużo płacze ostatnio, dramat.
To moja pierwsza ciąża która się rozwija i rośnie prawidlowo. Ja miałam wczoraj i przedwczoraj takie dni ze poprostu co 15 minut fala płaczu cały czas się martwię o maluszka żeby było zdrowe itp.

Do góry