reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

Dziewczyny co myślicie o suwaczkach które umieszcze się w stopce swoich postów? Można je tu wstawiać? Może uprosciloby to nasze rozmowy bo pomiędzy poczatkuem maja a koncem maja jest przepaść 4 tygodni więc niektóre z nas są w tym momencie jeszcze w 1 trymestrze a niektóre wchodzą w drugi, tak można od razu zobaczyć że np nie muszę jeszcze się stresować krzywą cukrową albo że to że nie mam energii podczas gdy inne poczuły wiatr w żaglach może wynikać z tego że trochę później jestem z tygodniami

Mam cały czas ustawiony ale podobno nie widać tego jak korzysta się z aplikacji mobilnej.

reklama
Dziewczyny co myślicie o suwaczkach które umieszcze się w stopce swoich postów? Można je tu wstawiać? Może uprosciloby to nasze rozmowy bo pomiędzy poczatkuem maja a koncem maja jest przepaść 4 tygodni więc niektóre z nas są w tym momencie jeszcze w 1 trymestrze a niektóre wchodzą w drugi, tak można od razu zobaczyć że np nie muszę jeszcze się stresować krzywą cukrową albo że to że nie mam energii podczas gdy inne poczuły wiatr w żaglach może wynikać z tego że trochę później jestem z tygodniami
Fajny pomysł, tylko kiedyś to było łatwiejsze, a teraz nie umiem [emoji53]

Hej dziewczyny! U mnie zdiagnozowano krwiaka w 7 t.c. Miał 5mmx9,9mm.... W 9 tygodniu miałam kolejna wizytę i okazało się, że się powiekszył :( ma teraz 11x12 mm.. Od tygodnia ciągle leżę i odpoczywam... Wstaje jedynie rano żeby wybrać córeczkę do przedszkola, a poza tym tylko do WC i po coś do jedzenia.. Kolejną wizytę mam za 2,5 tyg... jak pomyślę, że jeszcze tyle leżenia przede mną to łapie mnie przygnębienie :( Jak to u was było z krwiakami? Miała któraś podobna sytuacje? Pozdrawiam!

Hej dziewczyny! U mnie zdiagnozowano krwiaka w 7 t.c. Miał 5mmx9,9mm.... W 9 tygodniu miałam kolejna wizytę i okazało się, że się powiekszył :( ma teraz 11x12 mm.. Od tygodnia ciągle leżę i odpoczywam... Wstaje jedynie rano żeby wybrać córeczkę do przedszkola, a poza tym tylko do WC i po coś do jedzenia.. Kolejną wizytę mam za 2,5 tyg... jak pomyślę, że jeszcze tyle leżenia przede mną to łapie mnie przygnębienie :( Jak to u was było z krwiakami? Miała któraś podobna sytuacje? Pozdrawiam!

Hej dziewczyny. U mnie krwiaka zdiagnozowano w 7 t.c. Miał wówczas 5,5x9,9 mm. Po dwóch tygodniach okazało się, że powiekszył swoje rozmiary do 11x12 mm. :( Od tygodnia staram się jak najwięcej leżeć i odpoczywać. Wstaje jedynie po coś do jedzenia i do WC. Nastepną wizytę mam za 2,5 tyg. Jak pomyślę, że jeszcze tyle leżenia przede mną to łapie mnie przygnębienie :(Czy któraś z WAS miała podobna sytuację? :( Pozdrawiam!

reklama
Ja tych płatnych badań raczej nie zrobię, nie z powodów finansowych ale raczej z powodów racjonalnych: wszyscy podkreślają że to nie jest element diagnostyki. Ja się pewnie zdecyduje na amniopunkcję bo to w sumie jedyne pewne badanie.
Ja wiem że to narazie tylko statystyka i możliwe że niski poziom papp-a to moja cecha osobnicza. Ja raczej wierze że dziecko będzie zdrowe i chcę się tylko upewnić.

Amniopunkcja ja bym się nie zgodziła byłabym się poronienia po czy innych komplikacji.

Wszystkiego najlepszego dziewczyny, dużo zdrówka i sił :) samych dobrych wieści i zdrowych bobasów :) i jak najwiecej uśmiechu.

Mnie rozkłada przeziębienie, dziś noc nieprzespana :( jak nie będzie lepiej nic do jutra pewnie czeka mnie lekarz.

Grypovita spróbuj to na naturalnych składnikach.
Ja dostałam antybiotyk i ten lek

Do góry