reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

Ja jak zasypiam to tylko na siusiu (choć nie zawsze się budzę) wstaje albo jak córka wola. Ale kładę się i od razu mnie nie ma. Ja mam melodie do spania jak to mawiają [emoji2960]
Dzień dobry dziewczyny!
Czy Wy macie też takie problemy w nocy? Niby spać się chce ale ja non stop się pocę, budzę, pozycji wygodnej nie mogę znaleźć, denerwuje się nie wiedzieć czym. Już się zastanawiam nawet nad rogalem ciążowym do spania jeśli usg w poniedziałek potwierdzi, że z dzidziulkiem wszystko okey. Ehh to usg tak samo - dlaczego ten czas tak wolno leci ! :(

reklama
Dzień dobry dziewczyny!
Czy Wy macie też takie problemy w nocy? Niby spać się chce ale ja non stop się pocę, budzę, pozycji wygodnej nie mogę znaleźć, denerwuje się nie wiedzieć czym. Już się zastanawiam nawet nad rogalem ciążowym do spania jeśli usg w poniedziałek potwierdzi, że z dzidziulkiem wszystko okey. Ehh to usg tak samo - dlaczego ten czas tak wolno leci ! :(

Śpię różnie.
Raz lepiej raz gorzej .
Rogala do spania mam.

Dzień dobry dziewczyny!
Tak, okropnie się pocę i często budzę się obolała .

Dzień dobry dziewczyny!
Mam podobnie[emoji53] Ostatnio nawet tak sobie myślałam o niedalekiej przyszłości, że znowu będą nieprzespane nocki. Jednak nie wiedziałam że tak szybko wrócą, w sensie zanim dzidzia pojawi się na świecie [emoji85] MB91 spróbuj od spania z poduszką między nogami. Wystarczy zwykły jasiek, no chyba że masz taki trochę większy. Też nie mogę wygodnie się ułożyć, bo mimo że dzidzia ma dopiero 5 cm, to mam wrażenie że ją zgniotę [emoji12]

Witam nowe mamusie [emoji8]

Dzień dobry dziewczyny!

Ja w nocy się ciągle kręcę z boku na bok.

Coś musi w tym być bo ja jednego dnia śpię cala noc. A drugiego obudzę się o 1 wyspana.. potem się męczę.
Ta noc byla ciężka ale to moja wina, bo po 3 dniach kiedy prawie nic nie jadłam przez te migreny, wczoraj poszłam na kolacje urodzinowa ze znajoma i zjadłam ze smakiem polowe pizzy -ogromnej :o :D. Nie mogłam się nadziwić, pyszna była, a brzuch w momencie zrobił się jakbym piłkę lekarską połknęła i tak zostało do dziś.

A co gorsza mam urodziny i przez 3 dni będą goście - wiec lepiej nie będzie. :)

Ostatnia edycja:
Wg koleżanka podsunęła pomysł. Była majówka 2019.

Ze warto rozglądać się za wózkiem, ona na Black Friday kupiła wózek 1000zl taniej!! :o Mówiła ze babylandy i entliczki miały mega promocje.
Dla mnie to trochę wcześnie, ale wydatków nas czeka. Szczególnie te z nas które pierwszy raz będą mamą. Wiec może warto się zastanowić.

Myślałyście kiedy będziecie się rozglądać?
Wiem że wiele z nas jest przed prenatalnymi, wiec może oderwę Was od złych myśli :D

Co do spania mam podobnie. U mnie od jakiś 3 tygodni nie mam pełnej przespanej nocy. Choć nie pije jakos dużo to budzę się regularnie dwa razy w nocy i potem mam mega problem zasnąć. Codziennie w nocy nie śpię ok 3h, potem jestem umordowana pracując, i o 20 jestem śpiąca. Wczoraj zrobiłam test i kilka godzin przed snem już nie piłam wcale. Myślałam, że choć jedna noc przespie i się będę lepiej czuła. Ale widzę, że mój organizm jest tak już przyzwyczajony do wstawania, że budzi się dla zasady.. :/ bolał mnie pęcherz jakbym chciała do ubikacji a jak poszłam to prawie nic nie zrobiłam więc to już chyba z przyzwyczajenia... :/ nie lubię tego , nie lubię wstawać w nocy, a potem nie móc zasnąć. Zazdroszczę tym które usypiaja bez problemu.. A i śnią mi się koszmary, budze się zalana potem.. W dodatku budze się ciągle na brzuchu. Niekontroluje tego wcale.. Do wizyty i badan prenatalnych jeszcze dwa tygodnie a ja chcę już... Już zobaczyć czy wszystko okej. Miłego dnia wam życzę [emoji256]

Ostatnia edycja:
reklama
Coś musi w tym być bo ja jednego dnia śpię cala noc. A drugiego obudzę się o 1 wyspana.. potem się męczę.
Ta noc byla ciężka ale to moja wina, bo po 3 dniach kiedy prawie nic nie jadłam przez te migreny, wczoraj poszłam na kolacje urodzinowa ze znajoma i zjadłam ze smakiem polowe pizzy -ogromnej :o :D. Nie mogłam się nadziwić, pyszna była, a brzuch w momencie zrobił się jakbym piłkę lekarską połknęła i tak zostało do dziś.

A co gorsza mam urodziny i przez 3 dni będą goście - wiec lepiej nie będzie. :)
Dzisiaj masz urodziny?
Wszystkiego najlepszego dla Ciebie, ale wiem że teraz i tak wszystko kręci się wokół brzuszka, więc przede wszystkim spokoju, zdrówka i samych dobrych wieści od gina[emoji16] Sto lat [emoji898][emoji324][emoji320]
PS. Ja też mam dzisiaj urodziny [emoji85] Przyznam że zaskoczył mnie Twój wpis [emoji23]

Do góry