reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2020

Jak już tak się dzielimy swoimi dniami to powiem wam, że miałam dziś intensywny dzień w pracy przy warsztacie, który organizowalam. I czułam się naprawdę dobrze. Fakt musiałam co jakiś czas posiedziec i odpocząć ale ogólnie te dyskusje i wspólna kreatywna praca naprawdę mnie nakrecily i czułam się tak.. sobą :)

reklama
Ja też im więcej się ruszam tym lepiej się czuje. Ale żeby się zmotywować do ruchu.. Trzeba mi cudu hihi.
Pracuje 2/3razy w tygodniu, resztę dni mam labe na maksa. Wiadomo dom ogarnąć, zakupy, obiad.. Dzieci już prawie odchowane, więc co robić [emoji14]
Właśnie wstałam z 2.5h drzemki.. Mój zegarek pokazuje mi że dzis łącznie z nocą mam 11h17min snu, i aż 4450 kroków (wczoraj miałam 400!!!)
Mam nadzieje, że energia wróci :D

Ja też potrafię zaprowadzić do szkoły młodego i położyć się. Ja z reguły nie potrafię robić spacerów. Jak chodzę to szybko. I potem czuję ból pidbrzusza.
Tygodznie z reguły mam pracowite mimo L4.
Bo to okulista z synem to coś innego.

A w czwartek wizytujemy :)
Synkowi mówiłam że w czwartek idę zobaczyć dzidzię to zapytał czy pan doktor już dzidzie wyjmie

Gocha delikatny spacer kalatówki, klasztor na spiacej górze, ale pod górę ciężko się szło:-p

Jaska mam tak samo wracam mokra ze szkoły, mąż się śmieje czy mnie ktoś gonił

Kiniakw o tak ja po 19 już ziewam i szybko chodzę spać a dawniej do północy tv oglądałam

reklama
Ja też potrafię zaprowadzić do szkoły młodego i położyć się. Ja z reguły nie potrafię robić spacerów. Jak chodzę to szybko. I potem czuję ból pidbrzusza.
Tygodznie z reguły mam pracowite mimo L4.
Bo to okulista z synem to coś innego.

A w czwartek wizytujemy :)
Synkowi mówiłam że w czwartek idę zobaczyć dzidzię to zapytał czy pan doktor już dzidzie wyjmie

Ojoooj :))))) kochany. Fajne rozumowanie maja dzieciaczki :))))

Do góry