reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2020

Jak już tak się dzielimy swoimi dniami to powiem wam, że miałam dziś intensywny dzień w pracy przy warsztacie, który organizowalam. I czułam się naprawdę dobrze. Fakt musiałam co jakiś czas posiedziec i odpocząć ale ogólnie te dyskusje i wspólna kreatywna praca naprawdę mnie nakrecily i czułam się tak.. sobą :)

reklama
Ja też im więcej się ruszam tym lepiej się czuje. Ale żeby się zmotywować do ruchu.. Trzeba mi cudu hihi.
Pracuje 2/3razy w tygodniu, resztę dni mam labe na maksa. Wiadomo dom ogarnąć, zakupy, obiad.. Dzieci już prawie odchowane, więc co robić [emoji14]
Właśnie wstałam z 2.5h drzemki.. Mój zegarek pokazuje mi że dzis łącznie z nocą mam 11h17min snu, i aż 4450 kroków (wczoraj miałam 400!!!)
Mam nadzieje, że energia wróci :D

Ja też potrafię zaprowadzić do szkoły młodego i położyć się. Ja z reguły nie potrafię robić spacerów. Jak chodzę to szybko. I potem czuję ból pidbrzusza.
Tygodznie z reguły mam pracowite mimo L4.
Bo to okulista z synem to coś innego.

A w czwartek wizytujemy :)
Synkowi mówiłam że w czwartek idę zobaczyć dzidzię to zapytał czy pan doktor już dzidzie wyjmie

Gocha delikatny spacer kalatówki, klasztor na spiacej górze, ale pod górę ciężko się szło:-p

Jaska mam tak samo wracam mokra ze szkoły, mąż się śmieje czy mnie ktoś gonił

Kiniakw o tak ja po 19 już ziewam i szybko chodzę spać a dawniej do północy tv oglądałam

reklama
Ja też potrafię zaprowadzić do szkoły młodego i położyć się. Ja z reguły nie potrafię robić spacerów. Jak chodzę to szybko. I potem czuję ból pidbrzusza.
Tygodznie z reguły mam pracowite mimo L4.
Bo to okulista z synem to coś innego.

A w czwartek wizytujemy :)
Synkowi mówiłam że w czwartek idę zobaczyć dzidzię to zapytał czy pan doktor już dzidzie wyjmie

Ojoooj :))))) kochany. Fajne rozumowanie maja dzieciaczki :))))

Do góry