Milcziena
Fanka BB :)
Mi od razu lekarz zlecił morfologię i mocz plus żółtaczkę HIV różyczkę toxo kile i wiele innych. Pewnie jeszcze Ci zleci ale jak robisz prywatnie to możesz chyba zrobić żeby nie kłuć sieci chwilkę. Myśle ze niebędące miało to znaczenia. A jak na NFZ to nie rób bo po cofasz płacić.
No właśnie mam zrobioną resztę badań typu HIV, bo zrobili mi podczas pobytu w szpitalu w 5tc i lekarz to wpisał w książeczkę na pierwszej wizycie i zostały do zrobienia tylko te trzy (TSH, cukier i toxo) plus różyczka.My też 4 pietro i u Nas wiatrak i okna uchylone
Klimatyzacja myślimy.
Możesz zrobić pakiet ciąża 1 trymestr czesto laboratorium ma. Lub dokupic jak masz na NFZ myślę że warto. A krwi nie uleci tyle byś musiała się martwić.
Na TSH i cukier mam skierowanie od rodzinnego, więc tylko toxo i różyczkę bym zrobiła prywatnie. Ale myślę też dodatkowo o tej morfologii i moczu, bo ostatni raz miałam robione te badania na początku września. Wy dziewczyny macie zlecaną morfologię i mocz przy każdej wizycie raz w miesiącu? [emoji848]
Bo jak myślę o igłach i strzykawkach to automatycznie robi mi się słabo, więc najchętniej zrobiłabym niezbędne minimum