Moni_89
Fanka BB :)
Ja erotyczne w ciąży mam bardzo często [emoji4]
U mnie dzis sen erotyczny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie dzis sen erotyczny
U mnie jakieś kryminalne sny, albo właśnie erotyczne.U mnie dzis sen erotyczny
Bardzo. Takie głupoty ,że szok ! A raz śniło mi się ,że mamy chłopcaTeż was męczą koszmary ? Ciężko jest mi zasnąć a jak już śpię to sny mam masakryczne :/
Też was męczą koszmary ? Ciężko jest mi zasnąć a jak już śpię to sny mam masakryczne :/
Mi raz się zdarzyło. Za dużo myślimi koszmary związane z ciążą
Niestety takie rzeczy sie zdarzaja. Mój syn był 3 razy owiniety pepowina. Raz na szyji, raz na brzuchu, raz na biodrach. Na szczęście wszystko skończyło sie dobrze, dziecko dostaje tlen przez pepowine i w większości przypadków wszystko sie dobrze kończy.U mnie dzisiaj 13 tydzien (12+4), niby już powoli robi się bezpiecznie, ale po tym co wczoraj się dowiedziałam, o tym co spotkało moją koleżankę z pracy to nie wiem jak sobie z myślami poradzić.
Dziewczyna kilka dni przed rozpoczęciem 9 miesiąca. Ciąża książkowa. Właściwie szykowała się do porodu. Rano dziewczyna nie czuła już ruchów dziecka. W nocy maluch owinął się pępowiną i nie przeżył.
Wybaczcie, że się tym z Wami dziele. Ale tak mi ciężko to ogarnąć samej. Musiałam się komuś wygadać.
Trzeba wierzyć, że u nas wszystko będzie dobrze. [emoji8] Niestety nie da się odciąć od wszystkich złych wiadomości. Ja poszłam ma spacer z córka i tyle wesołych, rozbrykanych dzieciaków spotkałyśmy na dworze i od razu humor się poprawił. W końcu ich mamy też kiedyś w ciąży pewnie martwiły się o wszystko, a teraz mają takie fajne, zdrowe pociechy.Dziewczyny..... No błagam Was...[emoji174]