reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

A czy którejś z Was wyszła torbiel na jajniku?
Mi na usg pokazało 26mm.. lekarz mówił, ze na początku tak może być by się nie martwić ale ja oczywiście już zaczęłam się martwić :(
Ja mam. Dostałam z uwagi na to duphaston, powinna się wchłonąć do 15 tygodnia. Pani Doktor mówiła że bardzo częsta przypadłość i żeby o tym nie myśleć jak nie boli ;)

reklama
Dziewczęta, dzień dobry!
Pytałam już raz, ale zapytam jeszcze. Jak z badaniami w I trymestrze? Robicie prywatnie i płacicie czy na NFZ?

A czy którejś z Was wyszła torbiel na jajniku?
Mi na usg pokazało 26mm.. lekarz mówił, ze na początku tak może być by się nie martwić ale ja oczywiście już zaczęłam się martwić :(
Mam i ja. Powinna sie wchonac, ale u mnie zostala juz na stale tylko podczas 1 ciazy sie zmniejszyla z 46mm na 34mm. Do 3 cm jest to nieoperacyjne i powinno sie wchlonac zwlaszcza podczas ciazy. Nie martw sie [emoji8][emoji8]

Dziewczęta, dzień dobry!
Pytałam już raz, ale zapytam jeszcze. Jak z badaniami w I trymestrze? Robicie prywatnie i płacicie czy na NFZ?
Dzien dobry!

Ja staram sie ta ciaze prowadzic na NFZ. Oczywiscie w calosci sie nie da,bo wiadomo jak to u nas wyglada, ale badania robie na nfz w calosci, a raz na czas wizyta prywatna.

Dzień dobry [emoji4]
Tyle postów naskrobałyście, że aż ciężko się do wszystkich odnieść.

Ja prowadzę ciąże na NFZ, więc i wszystkie badania tak robię.

@Luxuorius jak się czujesz? Fizycznie oczywiście.

@ew18elina511 nadal trzymam kciuki. Daj znać jak beta.

Dziewczęta, dzień dobry!
Prowadzę ciąże na NFZ więc badania też na fundusz.

Dzień dobry.
Jak mnie męczy kaszel, pol nocy nie przespane. Chucha człowiek na siebie a i tak coś się przyplatalo!! Wry :/

reklama
Do góry