Ja mam. Dostałam z uwagi na to duphaston, powinna się wchłonąć do 15 tygodnia. Pani Doktor mówiła że bardzo częsta przypadłość i żeby o tym nie myśleć jak nie boliA czy którejś z Was wyszła torbiel na jajniku?
Mi na usg pokazało 26mm.. lekarz mówił, ze na początku tak może być by się nie martwić ale ja oczywiście już zaczęłam się martwić
reklama
Z
zmianak
Gość
W 1 ciąży tak miałam. Sama się wchlonela jeszcze w czasie ciąży. Nie martw się!A czy którejś z Was wyszła torbiel na jajniku?
Mi na usg pokazało 26mm.. lekarz mówił, ze na początku tak może być by się nie martwić ale ja oczywiście już zaczęłam się martwić
gochagosiaczek
Fanka BB :)
Mam i ja. Powinna sie wchonac, ale u mnie zostala juz na stale tylko podczas 1 ciazy sie zmniejszyla z 46mm na 34mm. Do 3 cm jest to nieoperacyjne i powinno sie wchlonac zwlaszcza podczas ciazy. Nie martw sie [emoji8][emoji8]A czy którejś z Was wyszła torbiel na jajniku?
gochagosiaczek
Dzien dobry!Dziewczęta, dzień dobry!
Pytałam już raz, ale zapytam jeszcze. Jak z badaniami w I trymestrze? Robicie prywatnie i płacicie czy na NFZ?
Ja staram sie ta ciaze prowadzic na NFZ. Oczywiscie w calosci sie nie da,bo wiadomo jak to u nas wyglada, ale badania robie na nfz w calosci, a raz na czas wizyta prywatna.
KINDERBUENOO88
Ja mam. Dostałam z uwagi na to duphaston, powinna się wchłonąć do 15 tygodnia. Pani Doktor mówiła że bardzo częsta przypadłość i żeby o tym nie myśleć jak nie boli
Dziękuje Wam kobiety!
Tego potrzebowałam [emoji8]
Ja niestety prywatnie. Zatem płace i to nie mało:/ ale na NFZ u mnie w jedzie to patolnia jakaś.Dziewczęta, dzień dobry!
Pytałam już raz, ale zapytam jeszcze. Jak z badaniami w I trymestrze? Robicie prywatnie i płacicie czy na NFZ?
Anulka.
Dzień dobry [emoji4]
Tyle postów naskrobałyście, że aż ciężko się do wszystkich odnieść.
Ja prowadzę ciąże na NFZ, więc i wszystkie badania tak robię.
@Luxuorius jak się czujesz? Fizycznie oczywiście.
@ew18elina511 nadal trzymam kciuki. Daj znać jak beta.
Tyle postów naskrobałyście, że aż ciężko się do wszystkich odnieść.
Ja prowadzę ciąże na NFZ, więc i wszystkie badania tak robię.
@Luxuorius jak się czujesz? Fizycznie oczywiście.
@ew18elina511 nadal trzymam kciuki. Daj znać jak beta.
Kiniawk
Prowadzę ciąże na NFZ więc badania też na fundusz.Dziewczęta, dzień dobry!
Dzień dobry.
Jak mnie męczy kaszel, pol nocy nie przespane. Chucha człowiek na siebie a i tak coś się przyplatalo!! Wry :/
reklama
Ja w pierwszej ciąży robiłam badania na NFZ ale teraz nie mam czasu chodzić i tak i tak i będę robić badania w my tygodniu prywatnieDziewczęta, dzień dobry!
Podziel się: