reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

Ja wczoraj wieczorem miałam drugą wizyte. Wszystko jest w porządku, serduszko bije, a mały bobek ma 15 mm [emoji173]️ (jest to 7 t 5 d)Teraz czekają mnie badania prenatalne, o ile będa w ogole na nie miejsca... w moim miescie nfz wstrzymał przyjmowanie i muszę probowac zapisywac się gdzie indziej...
Dostałam teraz L4 na tydzień czasu, żeby chociaż troszkę się zregenerowac i z mdlosciami pomeczyc sie w domu. Mimo tego, ze mogę sobie odpoczac to o godzinie 6 mialam oczy jak pięć złotych [emoji854]

Miłego dnia i udanych wizyt dziś [emoji8]
A z jakiego województwa jesteś?

reklama
Ja w pierwszej ciazy tez sie naczytalam glupot i cala ciaze stresowalam mimo ze wszystko bylo dobrze. W tej staram sie podchodzic na luzie. Bardzo chce zeby wszystko bylo dobrze ale nie mamy na to wplywu...

Dziewczyny czemu nie wrzucacie zdjęć z wizyt na ten drugi przeznaczony do tego wątek? Czasami fajnie tak spojrzeć jak te nasze fasolki rosną, porównać do kogoś z podobnym terminem wielkość, a wiadomo jak tu czasem ciężko się przekopać [emoji23][emoji23]
Zachęcam żeby tam dodawać, bo sporo dziewczyn wrzuca tutaj
Też się zastanawiałam, bo wątek otwieralam tam a fajnie będzie kiedyś sobie wejść i zobaczyć nasze wspomnienia z wizyt, a nie szukać między postami. Także zachęcam! [emoji3531][emoji3531]

Też się zastanawiałam, bo wątek otwieralam tam a fajnie będzie kiedyś sobie wejść i zobaczyć nasze wspomnienia z wizyt, a nie szukać między postami. Także zachęcam! [emoji3531][emoji3531]
Hej :) podajcie link. Zaobserwuje :) Ja nie mam na nic dzisiaj siły zaledwie po 3 godzinach snu :(

Hej :) podajcie link. Zaobserwuje :) Ja nie mam na nic dzisiaj siły zaledwie po 3 godzinach snu :(

Nasze wizyty i zdjęcia USG :)

Daty naszych porodów

Nasze wizyty i zdjęcia USG :)

Daty naszych porodów
Linki mi nie działają [emoji848]

reklama
Do góry