reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

Ja mam cały czas takie bóle :)

Bardzo fajne te ciuchy w Lidlu i cena też super. Trzeba iść 14, ale ciekawe czy u mnie na osiedlu coś dostanę :)

Ja to muszę się tez wybrać :) te piżamki mi się podobają :)
U mnie lidl to tez pełen młodych mam i przyszłych.
W ogóle na moim osiedlu same małe dzieci i kobiety w ciąży! W samej mojej klatce gdzie jest 12 mieszkań jest 5 dzieci z 2018 ( jak mój syn )

reklama
Mam jeszcze jedno pytanie. Na początku dokuczał mi ból pod brzucha identycznie jak ból na miesiączkę. Od kilku dni mam delikatne ukłucia ale nie jest to duży ból i trwa to chwilę. Zdarza się to kilka razy w ciągu dnia ale nie mogę nazwać tego bólem tylko takim typowym kłuciem. Jakieś powody do zmartwień?
Macica się powiększa :)
Ja mam cały czas takie bóle :)

Bardzo fajne te ciuchy w Lidlu i cena też super. Trzeba iść 14, ale ciekawe czy u mnie na osiedlu coś dostanę :)
Mam piżamkę , tylko inny wzór i te getry są super. Bluzka jest luźniejsza , nie zapinana , ale to na rosnący brzuch. Fajna sprawa:)

Mam jeszcze jedno pytanie. Na początku dokuczał mi ból pod brzucha identycznie jak ból na miesiączkę. Od kilku dni mam delikatne ukłucia ale nie jest to duży ból i trwa to chwilę. Zdarza się to kilka razy w ciągu dnia ale nie mogę nazwać tego bólem tylko takim typowym kłuciem. Jakieś powody do zmartwień?
Też tak mam. Domek maluszka rośnie.

@Luxuorius Ja sledzę na Insta Hannę Lis i Ona się zmaga z endometrioza. Lekarze Jej mowili że nie donosi dwóch córek że kobiety przez to tracą ciążę . Może to to?
Musisz Kobieto zrobić jakieś badania. Niech jakiś lekarz Ci pomoże .
Ja nawet nie potrafię powiedzieć co teraz czujesz i to kolejny raz .
Proszę nie trać nadziei .
Bardzo mocno Cię przytulam .
Ja idę jutro na usg i też się martwię
Bo dźwigam Syna na 4 piętro latam. Nie ma juz czasu na dbanie o siebie jak w 1 ciazy .

Niech Ci ktoś pomoże.
Myślę o Tobie ciepło
ja to dwojke mam 3 i 5 latkow i tez nie odpoczniesz

Spokojnie. Tak jak dziewczyny piszą - domek dzidziusia się powiększa. Ja to czasami mam takie kłucia, że iść nie mogę. Gotowałam dzisiaj gulasz i trochę przy nim postałam, no i tak mnie rozbolało wszystko, że aż teraz leżę.
Mdłości mi odpuściły trochę :)

reklama
Do góry