W poniedziałek rano
To już akurat będzie pewnie wszystko pięknie widać trzymam kciuki!
Ja mam nadzieje, ze u mnie w środę już zobaczę serce ale strasznie się boje, ze „za łatwo poszło” i nic z tego nie będzie.
No ale będzie co ma być.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W poniedziałek rano
Dziewczyny, co myślicie o jedzeniu tuńczyka z puszki w ciąży? Oczywiście w sosie z makaronem. Czytam wszelkie fora i podobno tuńczyk powinien być wyeliminowany z diety w ciąży.
A nic nie mowicie dziewczyny. 1 ciaza ksiazkowa. 2 brak serduszka w 7 tyg i w 11 zabieg. Teraz 3 ciaza mlodsza z usg 5t+6 OM 13 sierpnia. Teraz w piatek wizyta i mam nadzieje ze bd dobrze. Jutro zabieram.sie za aprzatanie gory na swieta juz hehe bo pozniej moge nie miec sil i checiTo już akurat będzie pewnie wszystko pięknie widać trzymam kciuki!
Ja mam nadzieje, ze u mnie w środę już zobaczę serce ale strasznie się boje, ze „za łatwo poszło” i nic z tego nie będzie.
No ale będzie co ma być.
Tak jak niby szczaw bo pomoc "zabija" zelazoTuńczyk chyba ma sporo metali ciężkich (rtęć) i dlatego powinien być wyeliminowany.
Ja mialam tak 27.09 na 1 wizycie i to byl 5t+6. Teraz czekamy do piatku.To bardzo dobra wiadomość. Potwierdzona ciąża. Ja w 5+4 też miałam tylko pęcherzyk z całkiem, a teraz jest zdrowa dzidzia.
To już akurat będzie pewnie wszystko pięknie widać trzymam kciuki!
No ale będzie co ma być.
Oj okropnie leci .
Ja jestem po strasznie długim leczeniu w klinikach. Dużo przeszłam . Rodzina na nas krzyżyk postawiła że dzieci nie będzie a tu cud (oczywiście wspomagany ) .
Dlatego dla mnie to większy stres i chcę żeby było dobrze .
Do środy daleko .
Na kiedy masz termin ?
Według om na 21 maja
W sumie mam tak zajęte dni teraz, ze myśle, ze względnie szybko zleci, w końcu za mniej niż 48h będę już wiedzieć czy zostaje na razie z Wami czy nie tym razem
Wczoraj zaczął się 11 tydz (dziś 10+1). Lekarz mówi ze to prawidłowy 10 tydz od ostatniej @Ojoj! Ale urocze zdjęcie.
A który to tc?
Zazdroszczę tego widoku kiedy Maluszek już się rusza i sama z utęsknieniem czekam na to[emoji173]️