reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2020

reklama
To już akurat będzie pewnie wszystko pięknie widać ;) trzymam kciuki!

Ja mam nadzieje, ze u mnie w środę już zobaczę serce ale strasznie się boje, ze „za łatwo poszło” i nic z tego nie będzie.
No ale będzie co ma być.
A nic nie mowicie dziewczyny. 1 ciaza ksiazkowa. 2 brak serduszka w 7 tyg i w 11 zabieg. Teraz 3 ciaza mlodsza z usg 5t+6 OM 13 sierpnia. Teraz w piatek wizyta i mam nadzieje ze bd dobrze. Jutro zabieram.sie za aprzatanie gory na swieta juz hehe bo pozniej moge nie miec sil i checi

reklama
Ojoj! Ale urocze zdjęcie.
A który to tc?

Zazdroszczę tego widoku kiedy Maluszek już się rusza i sama z utęsknieniem czekam na to[emoji173]️
Wczoraj zaczął się 11 tydz (dziś 10+1). Lekarz mówi ze to prawidłowy 10 tydz od ostatniej @
@Mamcia_86 chyba z Tobą pisałam o tych wynikach z TSH, zapytałam dziś i lekarz powiedział ze wszystko jest w najlepszym porządku, najważniejsze żeby nie przekroczyło 2,5.
Dostałam dziś przesyłkę, kocyk :D jest super, niecałe 50 zł, szybka przesyłka - polecam (z alli)
5BDECA24-4602-41A3-961A-DF170D34F286.jpeg

Do góry