reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

Ponoc te bóle sa normalne. Często wynikają ze skurczy macicy zainicjowanych orgazmem[emoji4] A dlugo Cie boli ?
Powiem Wam, że to mięcho coś w tej ciąży jednak bo .. Zjadłam kebab na obiad od Zahira! I ogólnie powiem Wam, że trochę mdłości mi dzisiaj darowały. Do tego stopnia, że rano naszło mnie na czułości z mężem i teraz cierpię bo mnie podbrzusze pobolewa i już się stresuje. Was też boli po? W trakcie u mnie wszystko ok, ale zastanawiam się czy nie darować sobie w tym I trymestrze. W 1 ciąży miałam zakaz do 13 tc. A różnie mówią i różnie piszą.

reklama
Czesc kobietki!
Wita sie z wami dosc mloda przyszla mama, czytam tutaj i tak czytam i tak jak wczesniej nie mialam stresu tak zlapalam teraz :(
Pierwsza ciaza, 1 test zrobiony w dzien spodziewanej miesiaczki druga kreska wyszla prawie niewidoczna, test powtorzylam na drugi dzien z rana wyszedl negatywny i tego samego dnia wieczorem dostalam okropnego krwawienia itd. przy wizycie u lekarza. bylo podejrzenie poronienia wiec zrobilam bete aby zobaczyc czy na pewno bylam w ciazy czy to po prostu dziwna miesiaczka
Pierwsza 20.09 z wynikiem -7U/L
no wiec jak bylo powyzej normy dla kobiet ktore nie sa w ciazy to musialam powtorzyc aby sprawdzic czy spada ,no wiec
kolejna zrobilam 24.09 -85.7 U/L
bylam dosc w szoku bo kazdy spodziewal sie juz najgorszego no i ostatnia zrobilam 27.09- 382 U/L
teraz siedze jak ja szpilkach czytajac o pustych jajeczkach itd (mimo ze lekarz ogladajac moje wyniki powiedzial ze wszystko dobrze )wizyte u gina mam w poniedzialek 07.10, ale tak sie stresuje z racji tego ze dosc niedawno zakonczylam 6 letnia przygode z lekami psychotropowymi itd to boje sie ze moze to jakos zadzialac na rozwoj maluszka :(

Pozdrawiam was cieplutko,mam nadzieje ze zostane tu dluzej

Jestem po wizycie i z dzidziusiem wszystko bardzo dobrze. Serduszko bije 171. Krwawienie prawdopodobnie spowodowane porannym stosunkiem. Teraz mam zaraz seksu i dostałam duphaston w razie w

Dobrze ze u was ok! Ja z bliźniakami
Miałam dwa duże krwawienia i wszysyko skonczylo się ok.

A u mnie dziś pobolewanie podbrzusza i było brunatne plamienie wiec przełożyłam poniedziałkowe usg na jutro z rana żeby sprawdzić czy jest wszystko ok, ale boje się bardzo nastawiać się pozytywnie

Dziewczyny jestem po wizycie u gin, 8tydz i 6d. Serduszko wali jak szalone 180, jak to lekarz powiedział nasz „misiek haribo” ma całe 19 mm. Ulga na całego, zapowida się ze maj będzie moim ulubionym miesiacem.Pozdrawiam i ściskam :)
To idziemy łeb w łeb, bo u mnie wg usg 9t0d, maluszek ma 20mm, a serduszko biło 176 :)

Daj koniecznie jutro znac. Mnie tez mecza plamienia. Dzisiaj juz spokoj ale tydzisn czasu plamilam
Dobrze ze u was ok! Ja z bliźniakami
Miałam dwa duże krwawienia i wszysyko skonczylo się ok.

A u mnie dziś pobolewanie podbrzusza i było brunatne plamienie wiec przełożyłam poniedziałkowe usg na jutro z rana żeby sprawdzić czy jest wszystko ok, ale boje się bardzo nastawiać się pozytywnie

Daj znac po wizycie. 3 mam kciuki ![emoji4]
Czesc kobietki!
Wita sie z wami dosc mloda przyszla mama, czytam tutaj i tak czytam i tak jak wczesniej nie mialam stresu tak zlapalam teraz :(
Pierwsza ciaza, 1 test zrobiony w dzien spodziewanej miesiaczki druga kreska wyszla prawie niewidoczna, test powtorzylam na drugi dzien z rana wyszedl negatywny i tego samego dnia wieczorem dostalam okropnego krwawienia itd. przy wizycie u lekarza. bylo podejrzenie poronienia wiec zrobilam bete aby zobaczyc czy na pewno bylam w ciazy czy to po prostu dziwna miesiaczka
Pierwsza 20.09 z wynikiem -7U/L
no wiec jak bylo powyzej normy dla kobiet ktore nie sa w ciazy to musialam powtorzyc aby sprawdzic czy spada ,no wiec
kolejna zrobilam 24.09 -85.7 U/L
bylam dosc w szoku bo kazdy spodziewal sie juz najgorszego no i ostatnia zrobilam 27.09- 382 U/L
teraz siedze jak ja szpilkach czytajac o pustych jajeczkach itd (mimo ze lekarz ogladajac moje wyniki powiedzial ze wszystko dobrze )wizyte u gina mam w poniedzialek 07.10, ale tak sie stresuje z racji tego ze dosc niedawno zakonczylam 6 letnia przygode z lekami psychotropowymi itd to boje sie ze moze to jakos zadzialac na rozwoj maluszka :(

Pozdrawiam was cieplutko,mam nadzieje ze zostane tu dluzej

reklama
Do góry