UffffJestem po wizycie i z dzidziusiem wszystko bardzo dobrze. Serduszko bije 171. Krwawienie prawdopodobnie spowodowane porannym stosunkiem. Teraz mam zaraz seksu i dostałam duphaston w razie w
reklama
Aurelka1994
Fanka BB :)
Dzień dobry, chciałabym się przywitać. Spodziewam się właśnie trzeciego cudu, w głębi duszy liczę na chłopca. [emoji39] W domu dwie córki - 4 i 6 lat. Według moich obliczeń z miesiączki 9 tydzień. Lekarz niewiele powiedział mi tydzień temu, prócz pokazania bijacego serduszka i znalezieniu niestety torbiela na jajniku.. Wizyta u lekarza za 2 tygodnie to pewnie będę wiedziała dokładniej Miloby było zostań tutaj z Wami.
Kiniawk
Całe szczęście! Oby nigdy więcej takiego stresu!!!!!Jestem po wizycie i z dzidziusiem wszystko bardzo dobrze. Serduszko bije 171. Krwawienie prawdopodobnie spowodowane porannym stosunkiem. Teraz mam zaraz seksu i dostałam duphaston w razie w
ew18elina511
Super. Cieszymy sie razem z wami my wizyte mamy 11.10 i wtedy bd sluchac serduszaka- mam taka nadzieje. Chcialabym zeby tym razem bylo wszystko dobrze ;-)Dziewczyny jestem po wizycie u gin, 8tydz i 6d. Serduszko wali jak szalone 180, jak to lekarz powiedział nasz „misiek haribo” ma całe 19 mm. Ulga na całego, zapowida się ze maj będzie moim ulubionym miesiacem.Pozdrawiam i ściskam
KINDERBUENOO88
Ja 11.10 :-) ktory to bd tydz u cb?
Według OM 6+1 chyba albo 6+o
KINDERBUENOO88
Jestem po wizycie i z dzidziusiem wszystko bardzo dobrze. Serduszko bije 171. Krwawienie prawdopodobnie spowodowane porannym stosunkiem. Teraz mam zaraz seksu i dostałam duphaston w razie w
Ufff! Dobre wieści!
U
użytkownik 180176
Gość
To ja czekam na poniedziałek. [emoji55] W sobotę powtórzę badanie glukozy dla pewności , bo ostatnio mi trochę podwyższoną wyszła.
Moni_89
Tez uwazam, ze bezowy.
Zielen sliczna, ale bezowy bedzie pasowal do wszystkiego.
Zielen sliczna, ale bezowy bedzie pasowal do wszystkiego.
Beżowy [emoji4]
reklama
Moni_89
Kurde ....[emoji849][emoji21]
Mam nadzieje, ze to nic powaznego !!! Trzymaj sie kochana
Mam nadzieje, ze to nic powaznego !!! Trzymaj sie kochana
Dziewczyny! Polała mi się żywa krew po nogach jadę do ginekologa
Podziel się: