reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2020

Witaj. Ja mam syna ze związku którego związkiem nie można nazwać. Moj mąż go przysposobił. Jesteśmy już razem 5 lat syn ma 7. Przez cały ten czas nie byłam przekonana czy przysposobienie ma sens. Naciskał moj mąż który stwierdził, ze moj syn jest dla niego najważniejszy na świecie. I naprawdę patrząc na to jak go traktuje jak się nim opiekuje to mam czasem wrażenie ze kocha go bardziej niż mnie. A teraz spodziewamy się wspólnego i jestem spokojna o ich relacje bo takich relacji to niejeden by pozazdrościł. Także naprawdę nic się nie martw. Skoro zdecydował się na związek z Tobą i podjął wyzwanie to myśle ze tym bardziej będzie skupiał uwagę na pierwszym dziecku:)

Dziękuję. Wiadomo zobaczymy w maju i potem. Ale strach mały jest.

reklama

Załączniki

• 15699610974899026141876893403593.jpg
    15699610974899026141876893403593.jpg
    2,2 MB · Wyświetleń: 109
Hej
Zrobiłam w końcu te betę, narazie pierwsza i wcale mnie to nie uspokoiło. Bo OM 29.08 czyli 5 tc a beta 8387! Porównałem normy i wychodzi jakby 6 tc.. pójdę w czwartek jeszcze.. wizytę mam 10.10 ale to w luxmedzie wiec nie wiem czy się odrazu uda usg zrobić .

reklama
Do góry