Dziękuję. Tatuś wybieral. W zasadzie wszędzie robi furorę. Moja teściowa do dziś dnia potrafi je zapomniec i jak sąsiadki pytają się jak ma na imię wnuk, bo nie pamiętaja, to sama mówi, że zapomniała [emoji2356][emoji2356][emoji33][emoji23][emoji23][emoji23] moja chrzestna, jak urodziłam to mówiła, a że jak Natalia, tylko po męsku [emoji23][emoji23][emoji23]Jakie piękne imię [emoji854]
reklama
Moni_89
Fanka BB :)
Mnie boli z lewej, ale nie za czesto[emoji4]
To tak ja, poszlam dzis do lekarza, poszlam do sklepu i nie mialam sil po nim chodzic a jak wrocilam do domu to musialam sie położyć nim obiad zrobilam. Ja na razie niecaly kilogram ale ja mam bardzo dużą nadwage przez tarczyce no i bylam w trakcie diety jak zaszlam [emoji6] Na szczęście mam dietetyka ktory mnie kieruje co mam robić i cale szczęście nie naciska ze mam jeść co mam jeść bo ostatnio slabo u mnie z tym jedzeniem [emoji57]Witamy i gratulujemy.
Mnie dzis od rana mdli a juz sie cieszylam ze mnie to ominie [emoji57]
Dziewczyny czy Was tez boli jajnik z jednej strony?
koni
Zaangażowana w BB
To dobrze ze nie jestem sama bo juz sie właśnie zastanawiam czy nie pojechać na emergency bo az mnie prad przeazyl i jajnik tak zaklol jak kichlam. Caly czas właśnie prawy czuje i zastanawialam sie czy to normalne bo ja w końcu jeszcze dzidzi nie widzialam.
Jaska.JDM
Są tu mamy które mają dziecko pierwsze z innego związku?
Zaczęły mi doskwierać obawy, że po narodzeniu maluszka więź syna z moim narzeczonym się zmieni tzn. nastawienie narzeczonego do syna. Traktuje go jak swoje i nie dał do zrozumienia że będzie inaczej ale taka obawa mnie naszła.
Humorki mi się zaczęły też.
Zaczęły mi doskwierać obawy, że po narodzeniu maluszka więź syna z moim narzeczonym się zmieni tzn. nastawienie narzeczonego do syna. Traktuje go jak swoje i nie dał do zrozumienia że będzie inaczej ale taka obawa mnie naszła.
Są tu mamy które mają dziecko pierwsze z innego związku?
My mamy 7 osobowy samochód bo mamy 3 dzieci A 4 w drodze. Najmłodszy jest z mojego poprzedniego związku a starsze są z poprzedniego związku narzeczonego. Wszystkie dzieci siedzą w 2 i 3 rzędzie. Samochód chcemy zmienić na 8 osobowy bo może być nam ciasno jak dojdzie do tego zabieranie wózka.
Nie martw się na zapas. Wszystko będzie dobrze. Jedyna różnica, że wasze wspólne dziecko będzie obserwował od początku.
Ile Twój syn ma lat i jak często widuje się z tata?
Jaska.JDM
7 latMy mamy 7 osobowy samochód bo mamy 3 dzieci A 4 w drodze. Najmłodszy jest z mojego poprzedniego związku a starsze są z poprzedniego związku narzeczonego. Wszystkie dzieci siedzą w 2 i 3 rzędzie. Samochód chcemy zmienić na 8 osobowy bo może być nam ciasno jak dojdzie do tego zabieranie wózka.
Nie martw się na zapas. Wszystko będzie dobrze. Jedyna różnica, że wasze wspólne dziecko będzie obserwował od początku.
Ile Twój syn ma lat i jak często widuje się z tata?
Widuje się 2 weekendy w mcu i jeden dzień w tygodniu.
Aga10_2018
Mnie dzisiaj w lewej pachwinie ciągnie ..
wielkopolanka
Ja też miałam takie bóle, a szczególnie czułam lewy jajnik. Też przy kichaniu kłuł. Teraz od 8 tygodnia przestało.To dobrze ze nie jestem sama bo juz sie właśnie zastanawiam czy nie pojechać na emergency bo az mnie prad przeazyl i jajnik tak zaklol jak kichlam. Caly czas właśnie prawy czuje i zastanawialam sie czy to normalne bo ja w końcu jeszcze dzidzi nie widzialam.
madziolina_p
no t moze za wczesnie?Niby z usg według pęcherzyka 6 w4d, a miesiączke ostatnią miałam 2 sierpnia.
reklama
PatrycjaOla
Zaciekawiona BB
Dziękuję kochana. :*Niech wszystko Wam się ułoży, bądźcie zdrowi. Na pewno teraz się uda
Podziel się: