reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

Współczuję :(
A ile masz jeszcze do terminu? Może się uspokoi?
Ja się czuję jak w matriksie. Mam się śmiać , czy płakać ? Zamknęli mi szpital , znaczy porodówkę , bo lekarz ma koronę [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Wstępnie jadę do Warszawy. Już z polozną rozmawiałam. Czekam na informacje... Masakra.

reklama
Też uważam że to chore by ciężarna musiała martwić się o to w jakim szpitalu przyjdzie jej rodzić... Bo ten zamknięty, ten przekształcony, ten coś jeszcze [emoji2360]
Nie żebym była jakoś przewrażliwiona na tym punkcie ale zauważyłam że polityka totalnie zlała nasz temat...
Cały tydzień . Jednak jestem po cc. Dzidzia jest duża. Ale staram się już coś załatwić , nie mogę zostać tak na lodzie w tym momencie.

To może żeby troszkę rozruszać wątek zapytam Was tutaj czy używałyście testów na wykrycie wód płodowych? I czy są miarodajne? Ja się zaopatrzyłam w zeszły weekend i do tej pory nic (na szczęście) tylko pytanie czy one faktycznie wyłapią sączenie wód płodowych?
1587708567304.jpeg

To może żeby troszkę rozruszać wątek zapytam Was tutaj czy używałyście testów na wykrycie wód płodowych? I czy są miarodajne? Ja się zaopatrzyłam w zeszły weekend i do tej pory nic (na szczęście) tylko pytanie czy one faktycznie wyłapią sączenie wód płodowych? Zobacz załącznik 1110483

No nie używałam, ale się chyba zaopatrze dzisiaj, żeby sprawdzić [emoji1360]
Jaka cena?

reklama
Cena troszeczkę kosmiczna bo za 6 testów zapłaciłam w granicach do 60 zł [emoji28] może w innej aptece byłoby taniej bo przy zakupie tych testów kupowałam też jednorazową maseczkę za którą zapłaciłam 6 zł [emoji85][emoji85][emoji85] magneb6 forte też do tanich nie należał więc chyba po prpstu apteka jest droga [emoji85][emoji85][emoji85]
No nie używałam, ale się chyba zaopatrze dzisiaj, żeby sprawdzić [emoji1360]
Jaka cena?

Do góry