reklama
U mnie ta sama sytuacja. Ale ja jestem zdania, że wydarzyć to się musi. Rachu ciachu i będę w domu. Koleżanka miała w poniedziałek o 10 cięcie, a w środę rano już wypis. Jak dla mnie elegancko
Dobre podejście, też staram się takie mieć. Dr mi mówiła, że teraz właśnie starają się, jak wszystko jest OK, po 48 h od cięcia do domu wysyłać. Podoba mi się ta opcja
MonikaRoszko
Fanka BB :)
O ja też poproszę [emoji7]Dodam Cie.
Ja wyszłam po 48h po cc i polecam mam nadzieje, że teraz też tak będzieDobre podejście, też staram się takie mieć. Dr mi mówiła, że teraz właśnie starają się, jak wszystko jest OK, po 48 h od cięcia do domu wysyłać. Podoba mi się ta opcja
MonikaRoszko
Też bym chciał, ja z pierwszą przyjęta zostalam dobę przed cc, a wyszlam 3 doby po. Wolala bym tak szybko jak po 48hJa wyszłam po 48h po cc i polecam mam nadzieje, że teraz też tak będzie
Też poproszęDodam Cie.
julia2s
Wyslalam do adminki zeby dodala was, jak tylko bedzie miala czas to was doda [emoji3526]
reklama
mamahelenki92
Ja się czuję jak w matriksie. Mam się śmiać , czy płakać ? Zamknęli mi szpital , znaczy porodówkę , bo lekarz ma koronę
Wstępnie jadę do Warszawy. Już z polozną rozmawiałam. Czekam na informacje... Masakra.
Wstępnie jadę do Warszawy. Już z polozną rozmawiałam. Czekam na informacje... Masakra.
Podziel się: