Anipul
Fanka BB :)
Gdzie kupiłaś buciki?
Zakochałam się w nich ❤
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Butterfly Kids pl , cuda mają
Gdzie kupiłaś buciki?
Zakochałam się w nich ❤
juz patrzęButterfly Kids pl , cuda mają
Współczuję, ja się tak do d*** czułam ostatnio dwa dni. Jakoś źle znosze weekendy. ;/A ja przy poniedziałku zaliczam zdychania ciąg dalszy Nawet wyprawa na siku czy do kuchni po herbatę kończy się ogromnym bólem kręgosłupa. Jak się kładę czuję, jak mi cały rdzeń pulsuje Do tego hemoroidy zaczęły mi lekko podkrwawiać i nawet wysmarkać się porządnie nie mogę, bo od razu krew z nosa leci. Wczoraj podczas inhalacji, pękło mi naczynko w nosie, czego nie zauważyłam i krew skapała do nebulizatora i przez chwilę się inhalowałam mieszanką soli fizjologicznej i krwi
Tak, jak należę do optymistek, tak dzisiaj mam dość i chce mi się ryczeć Dobrze, że maluszek wspiera matkę delikatnie smyrając mnie swymi kończynami ❤
Co do pieluch mam 2 paczki jedynek po 28 szt, a potem przechodzę na wielorazówki (są od 3 kg). No chyba, że mój okruszek nie osiągnie tej wagi, to dokupię jeszcze kilka paczek jednorazówek
Miłego dnia, ja będę zdychać dalej
Tzn badania grupy krwi no to najważniejszeA ja miałam chwilę grozy , boooo nie mogłam.znalezc badań krwi. No ale zapomniał , że schowałam do takiego fajnego pudełka na pierdoły moje badania , gdy malowaliśmy mieszkanie. Dzięki Bogu znalazł się też dowód osobisty, więc mogę rodzić .
To.u nas brak rozmiaru 5 jak na złość . 1.2.3.4 po sufit
Butterfly Kids pl , cuda mają [emoji16][emoji16][emoji16][emoji175]
Już o Was otwierają przedszkola? Czy tylko jak wcześniej mówiłaś dla dzieci, których obydwoje rodzice pracują? Ciekawa jestem jak to się w Polsce potoczyMąż był w przedszkolu zapytać się czy jak zacznę rodzić moze syna przyprowadzic? Jeżeli znajomi akurat w pracy będą bo to nie znasz dnia ani godziny, a Pani powiedziala ze od 4 maja ruszają normalnie , także super będę miala artelnatywe. Chociaż wiem że mój tak szybko do przedszkola nie wróci poki mala nie będzie miała pierwszych szczepień.