reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2020

reklama
A ja przy poniedziałku zaliczam zdychania ciąg dalszy 😭 Nawet wyprawa na siku czy do kuchni po herbatę kończy się ogromnym bólem kręgosłupa. Jak się kładę czuję, jak mi cały rdzeń pulsuje 😫 Do tego hemoroidy zaczęły mi lekko podkrwawiać i nawet wysmarkać się porządnie nie mogę, bo od razu krew z nosa leci. Wczoraj podczas inhalacji, pękło mi naczynko w nosie, czego nie zauważyłam i krew skapała do nebulizatora i przez chwilę się inhalowałam mieszanką soli fizjologicznej i krwi 🙈

Tak, jak należę do optymistek, tak dzisiaj mam dość i chce mi się ryczeć 😭 Dobrze, że maluszek wspiera matkę delikatnie smyrając mnie swymi kończynami ❤

Co do pieluch mam 2 paczki jedynek po 28 szt, a potem przechodzę na wielorazówki (są od 3 kg). No chyba, że mój okruszek nie osiągnie tej wagi, to dokupię jeszcze kilka paczek jednorazówek 😉

Miłego dnia, ja będę zdychać dalej 😭😭😭

😎
A ja przy poniedziałku zaliczam zdychania ciąg dalszy 😭 Nawet wyprawa na siku czy do kuchni po herbatę kończy się ogromnym bólem kręgosłupa. Jak się kładę czuję, jak mi cały rdzeń pulsuje 😫 Do tego hemoroidy zaczęły mi lekko podkrwawiać i nawet wysmarkać się porządnie nie mogę, bo od razu krew z nosa leci. Wczoraj podczas inhalacji, pękło mi naczynko w nosie, czego nie zauważyłam i krew skapała do nebulizatora i przez chwilę się inhalowałam mieszanką soli fizjologicznej i krwi 🙈

Tak, jak należę do optymistek, tak dzisiaj mam dość i chce mi się ryczeć 😭 Dobrze, że maluszek wspiera matkę delikatnie smyrając mnie swymi kończynami ❤

Co do pieluch mam 2 paczki jedynek po 28 szt, a potem przechodzę na wielorazówki (są od 3 kg). No chyba, że mój okruszek nie osiągnie tej wagi, to dokupię jeszcze kilka paczek jednorazówek 😉

Miłego dnia, ja będę zdychać dalej 😭😭😭
Współczuję, ja się tak do d*** czułam ostatnio dwa dni. Jakoś źle znosze weekendy. ;/
Dzisiaj to już mam siłę za trzech. Aż się trochę zestresowałam, że mam tyle siły🙁😒 Malutka u mnie wolniejsza. Rozpycha się tak delikatnie. A jeszcze ze 3 dni temu to dawała popisy,. Liczę ruchy wszystko ok, ale jakoś ciągle nie daje mi to spokoju i ciągle patrzę na brzuch :)

Dorwało Cię konkretnie. Jak boli to na to wygląda, że wszystko. :( bidula

A ja miałam chwilę grozy , boooo nie mogłam.znalezc badań krwi. No ale zapomniał , że schowałam do takiego fajnego pudełka na pierdoły moje badania , gdy malowaliśmy mieszkanie. Dzięki Bogu znalazł się też dowód osobisty, więc mogę rodzić 😂.

To.u nas brak rozmiaru 5 jak na złość . 1.2.3.4 po sufit 😂

A ja miałam chwilę grozy , boooo nie mogłam.znalezc badań krwi. No ale zapomniał , że schowałam do takiego fajnego pudełka na pierdoły moje badania , gdy malowaliśmy mieszkanie. Dzięki Bogu znalazł się też dowód osobisty, więc mogę rodzić 😂.

To.u nas brak rozmiaru 5 jak na złość . 1.2.3.4 po sufit 😂
Tzn badania grupy krwi :) no to najważniejsze

Mąż był w przedszkolu zapytać się czy jak zacznę rodzić moze syna przyprowadzic? Jeżeli znajomi akurat w pracy będą bo to nie znasz dnia ani godziny, a Pani powiedziala ze od 4 maja ruszają normalnie , także super będę miala artelnatywe. Chociaż wiem że mój tak szybko do przedszkola nie wróci poki mala nie będzie miała pierwszych szczepień.

reklama
Mąż był w przedszkolu zapytać się czy jak zacznę rodzić moze syna przyprowadzic? Jeżeli znajomi akurat w pracy będą bo to nie znasz dnia ani godziny, a Pani powiedziala ze od 4 maja ruszają normalnie , także super będę miala artelnatywe. Chociaż wiem że mój tak szybko do przedszkola nie wróci poki mala nie będzie miała pierwszych szczepień.
Już o Was otwierają przedszkola? Czy tylko jak wcześniej mówiłaś dla dzieci, których obydwoje rodzice pracują? Ciekawa jestem jak to się w Polsce potoczy 🤔

Do góry