reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

Nie wpłynęło mi jeszcze L4 do Zusu nam nadzieję że jutro będzie ...bo już kiedyś mialam taki problem ze nie chciałabym przez to przechodzic za dużo nerwów [emoji849]... Jutro wybieram się po wózek fotelik i wanienkę [emoji846]
Na PUE szybko możesz sprawdzić czy poszło, ale dziwne, że jeszcze nie ma. Ja jak tylko wróce od lekarza sprawdzam w domu i już zawsze widnieje

reklama
Moja pracuje w szpitalu na patologii ciąży i wykonuje cesarskie cięcia, więc za pierwszym razem, osobiście mnie w szpitalu przyjmowała i na drugi dzień to ona wykonywała zabieg. Teraz pewnie będzie tak samo.
Ale wybrałam ją bo jak szukałam lekarza, który potwierdzi u mnie ciąże i ją poprowadzi, to jako jedyna nie kazała mi czekać na wizyte pół miesiąca tylko przyjęła tego samego. Z czasem wyszło, że pracuje w szpitalu [emoji1787]
Dziewczyny czy chodzicie na wizyty do swoich lekarzy prowadzących, którzy dodatkowo pracują w szpitalu, gdzie przyjmują zakażonych lub został przekształcony w jednoimienny zakaźny?

Dziewczyny jak wam się udeje golić nogi o tym pomiędzy juz nie wspomne, jutro wizyta trzeba się ogarnąć i jestem spodoba na sama mysl 🤣🤦‍♀️
Nogi to elegancko mi idą 😅 ale o tym pomiędzy to się muszę napocić 😅 w jednej lusterko w drugiej maszynka 😅 a i tak zawsze gdzieś delikatnie krew pójdzie 🤷 ale nie wiem jak to będzie przed porodem 😅 chyba poproszę o pomoc 😅🤭

Wy się golicie [emoji44][emoji1787] Ja tylko pod pachami i pod brzuchem ile sięgne, dalej nie ryzykuje ze względu na wielkie żylaki. Z nogami to już nie daje rady niestety, a męża nie będe prosić bo mi głupio go prosic [emoji2962]
Dziewczyny jak wam się udeje golić nogi o tym pomiędzy juz nie wspomne, jutro wizyta trzeba się ogarnąć i jestem spodoba na sama mysl [emoji1787][emoji2356]

reklama
Do góry