Charlotte21
Fanka BB :)
Pierwsze słyszę o szczepieniu kobiety w ciazy u mnie nikt o tym nie mówił. Zadem lekarz....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie to samoPierwsze słyszę o szczepieniu kobiety w ciazy u mnie nikt o tym nie mówił. Zadem lekarz....
Mi też nikt nigdy nie proponował szczepienia w ciążyDziewczyny, czy byłyście kierowane na szczepienie przeciw krztuscowi? Wczoraj mi lekarz wystawił skierowanie na kwalifikację do szczepienia i tak się zastanawiam czy to powszechna praktyka?
To też pewnie zależy które szczepienie. To na krztusiec, na które mnie teraz kierują:Jak miałam mieć szczepienie na 18 r. Z (akurat byłam w ciąży) to kazali mi przyjść jak urodze i skończę karmić [emoji848]
Ja szczerze polecam The Crown, Jak poznałem Waszą matkę (taki luźny, śmieszny). Uwielbiam całą kategorie romantycznaDziewczyny, kilka razy wspominałyście tu o Netflixie. Wlasnie sobie to wykupilam i mam pytanie: ktore seriale polecacie? Chodzi mi o cos lekkiego, moga byc z watkami romantycznymi, cos dla relaksu, zadne kino akcji itp. Bede wdzieczna za jakies rekomendacje
Dziewczyny, kilka razy wspominałyście tu o Netflixie. Wlasnie sobie to wykupilam i mam pytanie: ktore seriale polecacie? Chodzi mi o cos lekkiego, moga byc z watkami romantycznymi, cos dla relaksu, zadne kino akcji itp. Bede wdzieczna za jakies rekomendacje