Same znikną, ale trzeba uważać bardzo na zaparcia.Tanie koszule do karmienia są w sklepie nasz smyk, nie mylić z popularnym Smykiem. Cena od 22zł do 70zł.
A teraz będzie bez-obciachowo
Właśnie odkryłam kolejną niespodziankę ciążową: hemoroidy. Witajcie na pokładzie! Jeszcze mi was do kompletu brakowało! Auć
Ja mam po pierwszym dziecku takie gdzie się odsłaniało piersi, było to dość niepraktyczne, bo materiał mi się cały czas zsuwał i wjeżdżał małemu gdzieś pod buzię. Do porodu kupiłam taką zapinaną na całą długość pleców i z przodu na piersiach -MijaCulture, Ale po praniu się skurczyła i materiał zrobił się jakiś taki grubawy, dobrze, że w ogóle jeszcze na mnie pasuje... Przetestowałam w szpitalu i strasznie się pociłam. Ciężko mi znaleźć coś co by mi odpowiadało. Co do kasy, planuje karmić długo, więc nie są to stracone pieniądze, zwłaszcza, że komfort podczas nocnego karmienia jest na wagę złota. No i mnie nocą zalewało, więc wkładki muszą być przy piersiach dość przylegle.faktycznie są bardzo ładne ale jak dla mnie mało szpitalne
jakoś się w takiej nie widzę na porodówce a po domu w koszuli za 130 zł
też muszę kupić jakąś lepsza na przebranie bo do samego porodu chyba szkoda
tak samo nie mam jeszcze stanika do karmienia i nie wiem gdzie szukać
Co do stanika to ja jeszcze nie kupuje, mam jakieś stare i planuje kupić dopiero jak nawał przejdzie i będę wiedziała jaki rozmiar wybrać.