reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

Ja sobie zaszalalam i kupiłam dwa opakowanie podpasek poporodowych :)

Jeste mocno w tyle z wyprawka ale wiem
Co chce a ze mamy 15.03 i 5.04 kwietnia targi w Warszawie to tam planuje kupić wszystko co chce bo często dają rabaty 20% i za wysyłkę nie trzema płacić także można wszystko sobie skompletować :)

Super takie targi. I jeszcze jak wszystko można kupić w jednym miejscu, to rewelacja. U mnie niestety nie ma, a na Wrocław nie chce mi sie jechać, bo wiem, ze tam jeszcze cos takiego bywa.
Ja chyba jeszcze kupie z dwie koszule do karmienia do szpitala. Znacie jakaś stronkę z jakimiś ładnymi niebabciowymi? [emoji28]

reklama
Ja też pochłania nabiał jak szalona... Jogurty, ser... Potrafię wypić karton mleka dziennie [emoji85] położna mówi żeby lepiej pić roślinne ale karton dziennie to bankrut [emoji23] nabiał i cytrusy największe alergeny 🤨

Co do wyprawki to chciałam kupić różowy Kokon ale mąż mówi żeby jakiś uniwersalny kolor żeby było i do następnego dziecka [emoji16] optymista [emoji16]
Wózek mam, ubranka też, doszpitala wszystko prawie mam.
Zostało łóżeczko i fotelik
U mnie 2 miesiące do porodu

[emoji23] No a nasz syn jak się urodził, to w domu leżał w bodziakach w kwiatuszki po starszej siostrze [emoji23] na wyjście oczywiscie mały mężczyzna [emoji4] ale w domu jak nikt nie widział, ulewal, obsikiwal, to sie przydawały [emoji3]

Hejka. Widzę że i tu kompletowanie pełną parą [emoji847] ja już do Maksymiliana wszytko mam oprócz przewijaka ale to skocze na drugą stronę do świata dziecka i na miejscu kupię :)
Dzisiaj byliśmy kupić brykę, pranie zrobione. Tylko odświeżę kolyske i złożę łóżeczko ale to bliżej kwietnia :)

Za to u mnie depresyjne nastroje. Ciągle chce mi się płakać [emoji19] oby mi się sytuacja z poprzedniej ciąży nje trafiła,bo niestety wtedy miałam jakieś depresyjne zachowanie. Ale jestem w dobrej myśli :)
Screenshot_20200224_111844_pl.tablica.jpeg

Super takie targi. I jeszcze jak wszystko można kupić w jednym miejscu, to rewelacja. U mnie niestety nie ma, a na Wrocław nie chce mi sie jechać, bo wiem, ze tam jeszcze cos takiego bywa.
Ja chyba jeszcze kupie z dwie koszule do karmienia do szpitala. Znacie jakaś stronkę z jakimiś ładnymi niebabciowymi? [emoji28]

Ja mam jeszcze z pierwszego porodu ze strony doctornap

Hejka. Widzę że i tu kompletowanie pełną parą [emoji847] ja już do Maksymiliana wszytko mam oprócz przewijaka ale to skocze na drugą stronę do świata dziecka i na miejscu kupię :)
Dzisiaj byliśmy kupić brykę, pranie zrobione. Tylko odświeżę kolyske i złożę łóżeczko ale to bliżej kwietnia :)

Za to u mnie depresyjne nastroje. Ciągle chce mi się płakać [emoji19] oby mi się sytuacja z poprzedniej ciąży nje trafiła,bo niestety wtedy miałam jakieś depresyjne zachowanie. Ale jestem w dobrej myśli :) Zobacz załącznik 1084432
Mam ten sam wózek ❤️

No dzieci z pewnością, podwójne trudy, ale i podwójna radość. Ale ciąża-dramat. Jakbym tak pierwszą przechodziła to byśmy więcej dzieci nie mieli :D

Wózka szukam takiego, żeby wystarczył do 3rż. Przy pierworodnym mieliśmy super wózek, do tej pory się mieścił-ma 4 lata. I być może kupimy taki bliźniaczy. Ale zastanawiam się też nad innym. Tylko ten drugi ma kubełkowe siedziska i ciężko widzę wyrośniętego 3latka w środku.
Zobacz spacerówkę valco snap, można do niego gondole zamontować(zwykłą albo mięką, niektórzy w nim gondoli nie używają bo rozkłada się na płaskoale dla mnie to hardcore). Koleżanka z bliźniakami bardzo sobie chwaliła bo jest leciutki i funkcjonalny. Ja kupiłam pojedyńczego snapa dla malucha i moja 3,5 latka testowsła na spacerze. Zadowolona, mówi że bratu się spodoba😉

reklama
Mi się podobają z lupoline, zwłaszcza że przylegają do piersi i możnaby tam wkładki laktacyjne włożyć. Miała któraś te koszule?

Do góry