reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

reklama
Proszę się nie śmiać 🙈 kiepski że mnie fotograf 🤭

Załączniki

• IMG_20200211_192511.jpg
    IMG_20200211_192511.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 134
  • IMG_20200211_192443.jpg
    IMG_20200211_192443.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 117
Masz brzuszek jak Lewandowska w 7 miesiącu 😁 największy nie jest ale czym tu się martwić skoro lekarz mówi że jest ok.
Ciesz się nie będziesz musiała tyle zrzuca po porodzie 👍 może dzidzia też nie będzie duża i poród będzie łatwiejszy

Dziękuję Wam za pocieszenie 🙃 bo mnie już nachodziły wątpliwości czy aby wszystko ok ...choć pewnie dopiero odetchnę po 3 prenatalnym badaniu gdy będę mieć wszystko czarno na białym 🙃 byle jakoś wytrwać do 26 lutego 🙏

Mam tą samą kolyske tylko w innych kolorach :)
Tak się cieszę kobietki bo trafiła nam się piękna kołyska / kosz Mojżesza za całe 130 zł drugiej ręki [emoji3590] jutro mąż ma jechać odebrać [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
U mnie wszystkie badania na nfz, kieruje mnie lekarz prowadzący. Więc pewnie na wizycie 5.03 da mi skierowanie na te 3 usg :)
Mam pytanie czy robiliście 3 badanie prenatalne? Ja się zdecydowałam. Zapisałam się do Sodowskich do dr Staniczka. Bardzo polecany lekarz. ;) ale wizyta 330 zł! Ludzie. U Was też tak drogo?
A jak będę chciała zrobić 3d lub 4d to już nie wiem o ile biedniejsza wyjdę. Za ta cenę to bym miała dostawke do łóżka ;)

Proszę się nie śmiać 🙈 kiepski że mnie fotograf 🤭
@Karolina1988* ja taki brzuch miałam w poprzedniej ciąży i smutno mi było że mnie nikt nie przepuszczal w kolejkach 😜 dwa miesiące przed porodem trochę się zaokraglił, a jak poszłam rodzic to Pani w rejestracji chwilę mi się przyglądała, jakbym sobie żartowała 😁 a mały urodził się z waga 3400 i 55cm, najważniejsze że dziecko dobrze się rozwija 😉

reklama
@Karolina1988* ja taki brzuch miałam w poprzedniej ciąży i smutno mi było że mnie nikt nie przepuszczal w kolejkach 😜 dwa miesiące przed porodem trochę się zaokraglił, a jak poszłam rodzic to Pani w rejestracji chwilę mi się przyglądała, jakbym sobie żartowała 😁 a mały urodził się z waga 3400 i 55cm, najważniejsze że dziecko dobrze się rozwija 😉
To mnie pocieszyłas 🙂 bo już myślałam że jakiś mega rzadki przypadek jestem 🤭 lub coś ewidentnie jest nie tak

Do góry