KundaKunda
Fanka BB :)
Bo może się okazać, że Twoje pojęcie małego brzuszka, to dla nas wielki brzucholNo nie wiem czy jestem tak odważna pokazać brzuszek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bo może się okazać, że Twoje pojęcie małego brzuszka, to dla nas wielki brzucholNo nie wiem czy jestem tak odważna pokazać brzuszek
Pokaż pokaż ja zaraz wrzucam mój 30 tygodniowy do wątku z galeriaNo nie wiem czy jestem tak odważna pokazać brzuszek
U mnie wszystkie badania na nfz, kieruje mnie lekarz prowadzący. Więc pewnie na wizycie 5.03 da mi skierowanie na te 3 usgTak się cieszę kobietki bo trafiła nam się piękna kołyska / kosz Mojżesza za całe 130 zł drugiej ręki [emoji3590] jutro mąż ma jechać odebrać [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Mam pytanie czy robiliście 3 badanie prenatalne? Ja się zdecydowałam. Zapisałam się do Sodowskich do dr Staniczka. Bardzo polecany lekarz. ale wizyta 330 zł! Ludzie. U Was też tak drogo?
A jak będę chciała zrobić 3d lub 4d to już nie wiem o ile biedniejsza wyjdę. Za ta cenę to bym miała dostawke do łóżka
@Karolina1988* ja taki brzuch miałam w poprzedniej ciąży i smutno mi było że mnie nikt nie przepuszczal w kolejkach dwa miesiące przed porodem trochę się zaokraglił, a jak poszłam rodzic to Pani w rejestracji chwilę mi się przyglądała, jakbym sobie żartowała a mały urodził się z waga 3400 i 55cm, najważniejsze że dziecko dobrze się rozwijaProszę się nie śmiać kiepski że mnie fotograf
To mnie pocieszyłas bo już myślałam że jakiś mega rzadki przypadek jestem lub coś ewidentnie jest nie tak@Karolina1988* ja taki brzuch miałam w poprzedniej ciąży i smutno mi było że mnie nikt nie przepuszczal w kolejkach dwa miesiące przed porodem trochę się zaokraglił, a jak poszłam rodzic to Pani w rejestracji chwilę mi się przyglądała, jakbym sobie żartowała a mały urodził się z waga 3400 i 55cm, najważniejsze że dziecko dobrze się rozwija