Też mam mały brzuszek i moja gwiazdą wszystko jest ok. Nie które kobiety mają małe brzuszki. Tym lepiej bo może nie będziesz miała rozstępów minusem jest to że ludzie nie widzą nas i trzeba stać w kolejce albo trzeba się odezwać.
reklama
K
karo88*
Gość
A który masz tydz ? Ja już się przyzwyczaiłam że ludzie czy byś miała brzuch czy nie to patrzą wilkiem przykład gdy szłam na glukozę i musiałam wejść pierwsza bo pobierali do 7:30 pierwsze na czczo to gdy poprosiłam pow o co chodzi to multum starszych pań pow że one są starsze i to one teraz wejdą a ciąża to nie choroba dopiero pani z rejestracji pospieszyła mi na ratunek trochę mnie pocieszyłas że nie jestem z tym sama że mam małyTeż mam mały brzuszek i moja gwiazdą wszystko jest ok. Nie które kobiety mają małe brzuszki. Tym lepiej bo może nie będziesz miała rozstępów minusem jest to że ludzie nie widzą nas i trzeba stać w kolejce albo trzeba się odezwać.
K
karo88*
Gość
Ja już wolę mojemu małemu oszczędzić nerwów nie dość że sama się wszystkim przejmuje i denerwuje to wolę unikać takich ludzi no też jak się we mnie zagotuje to potrafię być nie miła a tak paniom buzia się przymkla gdy personel stanął w mojej obronie ...u mnie 27+2 i dziwi mnie że jest mały25+4 z takimi babciami to trzeba się odezwać mi by jak tak odpowiedziała to bym jej odpysknęła taka już jestem. A że mam już jedną stratę za sobą więc mam więcej energii na takie głupie odpowiedzi babć.
Tym się nie przejmuj za to ja jestem bardzo zadowolona z takiego małego brzuszka jak wiem że z niunią wszystko gra to brzuchem się nie przejmuje I nie martw się.Ja już wolę mojemu małemu oszczędzić nerwów nie dość że sama się wszystkim przejmuje i denerwuje to wolę unikać takich ludzi no też jak się we mnie zagotuje to potrafię być nie miła a tak paniom buzia się przymkla gdy personel stanął w mojej obronie ...u mnie 27+2 i dziwi mnie że jest mały
Lilka455
Fanka BB :)
Pokaż najlepiej ten swój brzuszek ciotki zaraz oceniąDobrze wiedzieć pójdę i zapytam człowiek co rusz się nowych rzeczy dowiaduje .....a tak serio dziewczyny bo wczoraj się naczytałam artykułów w necie ( wiem że się nie powinno) i tak ten mój brzuch po tych artykułach mnie zaniepokoił że mały brzuch to nie jest dobry no może oznaczać coś nie tak ...
Lilka455
Fanka BB :)
Ja wciąż się zastanawiam nad kupnem kolyski pierwszego ziomka wychowalalam w gondoli uwielbiał spac w wózku, a ze mieszkamy w bloku siłą rzeczy wozek byl w mieszkaniu , a bardzo bym chciala kolyske lub dostawke tylko rozum mowi ze to bez sensu, a serce się rwie do kupnaMam i ja
chociaż kołyskę
bo z resztą marnie jeszcze ale niebawem zaczynam zakupy
reklama
K
karo88*
Gość
No nie wiem czy jestem tak odważna pokazać brzuszekPokaż najlepiej ten swój brzuszek ciotki zaraz ocenią
Podziel się: