reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

Nadrobilam dzisiejsze wpisy 😉 u mnie mały też już głową w dół i czuję i nisko w dole i w okolicach pępka, póki co daje mi jeszcze spać na plecach jak i na bokach, jak mu chwilowo nie pasuje któryś bok to zdzieli kopa i matka wie o co chodzi 😁
W poprzedniej ciąży większość higienicznych rzeczy dla mnie i dla dziecka kupowałam na allegro i nawet z rozmiarem biustonosza udało mi się trafić 😉 teraz też pewnie tak zrobię, od jednego sprzedawcy, jedna paczka i z głowy 😉 ubranka wolę dotknąć i obejrzeć, chociaż już mam sporo bo dostałam to i tak będąc w sklepie czasem nie mogę się powstrzymac, dobrze ze mój D. mnie trochę hamuje bo później bym żałowała że tak szybko wyrósł a nie zdążyłam założyć 😜

reklama
Ja badanie 3 trymestru będę miała na kolejnej wizycie. Co do.kupowania kosmetyków z własnego doświadczenia wiem ,że zawsze można po urodzeniu dokupić. Ja z Helena zrobiłam cała.wielka wyprawkę z Gemini i prawie niczego nie uzywalysmy.
Teraz hamuje się do kupna majtek poporodowych, bigpodpasek , octanoseptu i czegoś.do pupki. Pieluszki już okazjonalnie kupuje ,żeby mieć na początek zapas.dla.dziewczynek :)

A i jak się kąpaliśmy to helka miała coś tam z hippa . Żadnych kremów , niczego nie potrzebowałam :)

@KundaKunda dasz radę, tym bardziej że pogoda byle jaka, to jakoś tak nie żal 😉 u mnie też zakaz ciekania po mieście i dźwigania, ze względu na miękka szyjke, wizytę miałam w tamtym tyg i dzisiaj zauważyłam, że na L4 mam, że powinnam leżeć (a myślałam, że mój lekarz żartuje, bo ma specyficzne poczucie humoru 😉), więc też wymyślam sobie różne sposoby na zajęcie czasu w pozycji pół leżącej 😉 dzisiaj udało mi się wybrać zdjęcia z wakacji do wywołania, na co do tej pory nie miałam jakoś czasu i weny 😜

Aktualnie 25 +3 😁
Dziękuje za słowa pocieszenia, lżej na duchu mi się zrobiło. Boję się tylko, że od tego leżenia plaskodupia dostanę 😜😂
Która z nas nie marzy o płaskim tyłku? 🤣 Ja ostatnio przez to, że sporo leżę jestem na bieżąco z polityką, programami o wystroju domów, ogarniam wszystkie nowości budowlane - słowem - korzystam z odpoczynku 🤣 więc wiem, że można dać radę. :)

Lezace Laski - Netflix i HBO GO to najlepsze nasze dobrodziejstwo 🤣

Która z nas nie marzy o płaskim tyłku? 🤣 Ja ostatnio przez to, że sporo leżę jestem na bieżąco z polityką, programami o wystroju domów, ogarniam wszystkie nowości budowlane - słowem - korzystam z odpoczynku 🤣 więc wiem, że można dać radę. :)

Lezace Laski - Netflix i HBO GO to najlepsze nasze dobrodziejstwo 🤣
Bazar de la charite na netflixie! Pochłonęłam! Kostiumowy, o silnych kobietach, wielowątkowy i inspirowany prawdziwą historią. Tyle wygrać :)

Dzień dobry! Ja już w drodze na glukoze. Nic zerwana wiatr dotarł i do nas , całą noc wiało i lało. Teraz spokoj chociaż.
Karolina co do brzucha to ja od początku mialam duzy mimo , że kilogramy spokojnie idą w górę bo dopiero niecałe 5 .

reklama
Bo mój jest mały jak na 27 tydz i zaczyna mnie to niepokoić czy na pewno wszystko jest ok...
Ja mam duży , ale miałam.taki w pierwszej ciąży. Wielkość brzucha w ogóle nie ma znaczenia. Znam dziewczynę , która miała brzuch jak w 5 miesiącu i urodziła dziecko po ad 4 kg :) .
Z wielkim brzuchem jest mega ciężko

Do góry