reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

reklama
Ja te z Lidla polecam [emoji4]
Co do cesarki się nie wypowiem, bo nie wiem....
A tak z innej beczki. Macie jakieś polecone wkładki higieniczne, które dobrze się trzymają bielizny i dają ciału oddychać?
Bo natrafiam na takie, które albo się do tyłka przyklejają, zwijają albo dają uczucie gorąca[emoji2960]
Witaj [emoji847]
Hej dziewczyny , dołączam do Was. Termin na 3 maja ale czeka mnie cesarka i to pierwsza. Chętnie posłucham historii :)

Dziewczyny a jak to jest z tą cukrzycą ciążową ? Robią cesarkę jak jest cukrzyca czy nie ? Ja mam stwierdzoną chociaż myślę że trochę na wyrost i się zastanawiam jak u nas w szpitalu robią . Chyba bym nie protestowała … ;)
Mnie skurcze łydek nie łapią, za to dzisiaj mam spadek formy, cały dzień w domu pod kocykiem, ale to pewnie z tej pogody . :baffled:
Koleżanka miała cukrzycę ciążową, połowę ciąży na insulinie. Poród naturalny w terminie a bobas nie był nawet jakoś wyrośnięty przez tą cukrzycę bo 3500. Także najważniejsze mieć cukrzycę pod kontrolą i będzie dobrze

A masz już może termin cc czy tez planowanego przyjęcia do szpitala? Ja mam termin według usg na 3maja ale z tego co widziałam leżąc na patologii to kobitki z nadciśnieniem czy cukrzyca maja wywoływany tydzień czy nawet dwa tygodnie szybciej poród by nie doszło do zakażenia dróg płodowych. Tak sobie myśle ze w takim razie powinnam rodzic pod koniec kwietnia....

Ja mam termin na 21 maja. Z tego co mowila pani doktor to beda chcieli ciac 38+1 jezeli bedzie wszystko ok. Tydzien wczesniej do szpitala.

Ok. Myślę, że jakby się coś działo to macica dałaby mi się we znaki, prawda? W sensie odczulabym to, hm? 🙈
Nie wiem. Wiem że ja miałam skurcze i napinała mi się macica. Zaczęłam brać asmag 3x dziennie i po jakimś czasie przestało. To nie działa od razu od pierwszej tabletki magnezu, nie od razu są też skurcze jak zaczyna się niedobór🤷‍♀️

reklama
Do góry