reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

Wiadomo nasze maluchy też muszą odpocząć i wtedy nie chalasuja. W moim przypadku mała coraz bardziej się rusza co mi się osobiście podoba. Niech szaleje ile się da tam.

Zastanawialiscie się już nad jakimś wózkiem. Przeglądam ale 2w1 firmy bebetto. Ale chyba kupię od kogoś używany A za resztę kupię coś niuni.

reklama
Ale chyba kupię od kogoś używany A za resztę kupię coś niuni.
Ja bardzo chciałam nowy wózek.. W końcu to pierwsze dziecko 🤪 i tak się uparlam że nawet męża na te 4 tys "ublagalam"
Ale znalazłam ofertę na używany za mniej niż połowę tego i kupiłam. Czy będę żałować zobaczę w praktyce jak długo nam posłuży.
Na te chwile stan jest super

Ja miałam dwie. I teraz ostatnia trzecia przede mną. Nie wspominam tego jakoś tragicznie.. Przy pierwszej fakt, ciężko trochę było.. A przy drugiej to od razu jak zdjeli mi cewnik to wstałam sama i mąż mi młoda przyniósł. I od tamtej pory wszystko już sama robiłam i była ze mną cały czas
Dziewczyny, która ma za soba cesarke? Jak to wspominacie?

Ja bardzo chciałam nowy wózek.. W końcu to pierwsze dziecko 🤪 i tak się uparlam że nawet męża na te 4 tys "ublagalam"
Ale znalazłam ofertę na używany za mniej niż połowę tego i kupiłam. Czy będę żałować zobaczę w praktyce jak długo nam posłuży.
Na te chwile stan jest super
Też właśnie ten model co chce kupić używanego jest tańszy. Mogę zapytać w którym tygodniu jesteś bo już tyle osób pisze.

Tak z doswiadczenia po poprzedniej ciazowej grupie i po sobie samej powiem wam, ze w the pierwsze wozki nie ma co inwestowac za wiele. Malo ktora dziewczyna nadal uzywa spacerowki z wozka 2w1. Wiekszosc, w tym ja, juz od dawna kupila inne spacerowki. Lzejsze, latwiejsze w prowadzeniu i skladaniu. A moj syn 28.01 bedzie mial rok. Teraz kupilam drozszy tylko dlatego, ze potrzebuje podwojny.

Tak z doswiadczenia po poprzedniej ciazowej grupie i po sobie samej powiem wam, ze w the pierwsze wozki nie ma co inwestowac za wiele. Malo ktora dziewczyna nadal uzywa spacerowki z wozka 2w1. Wiekszosc, w tym ja, juz od dawna kupila inne spacerowki. Lzejsze, latwiejsze w prowadzeniu i skladaniu. A moj syn 28.01 bedzie mial rok. Teraz kupilam drozszy tylko dlatego, ze potrzebuje podwojny.
To prawda , chodź zalezy kto gdzie mieszka , ja pierwszym razem kupilam ciężki wozek easy go byl idealny , myslalam ze dam sobie rade mieszkam na 1 piętrze bez windy i mam też schody pod domem. Po pół roku kupilam britax spacerowke ale ona była tez za ciężka dla mnie i skończyłam z Joie którą kocham nad życie.
Ja jestem taka dziwna , że chce dla każdego dziecka nowy wozek, ale nie za miliony. Teraz stanęło na Muuvo qick to jest jakaś odnoga Cybex, ma z gondola 10kg, a ze spacerowka jeszcze mniej. Jest malutki co dla mnie gdzie jest metro , autobusy i tramwaje jest idealnie nie trzeba się cisnac i w sklepie o wiele wygodniej między półkami :D

Jak ja Wam zazdroszczę to ja w pon zacznę 23 tydz i ja nie czuje takich szaleństw w brzuchu 😥 jestem sama Więc mi jest trochę ciężko i może też dlatego tym wszystkim się tak przejmuje ...

reklama
Wczoraj tak się zdenerwowalam że aż mnie brzuch zaczął boleć na szczęście szybko przeszedł ( mój były partner umila mi życie jak tylko może ) 😥 miałam jechać na szpital sprawdzić czy jest ok no ale na szczęście przeszedł i niby dziś rano jakby delikatnie poczułam ruchy małego ... To jest straszne jak jesteś sama i nie masz w nikim oparcia ...

Do góry