reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2020

Dziewczyny, a bolą Was pachwiny? Praktycznie cały czas je czuje, z małymi przerwami jak się położę. A już wieczorem to jest koszmar. Czasem to ciągnięcie, czasem kłócie, a czasem po prostu taki ból. Pamiętam, że chyba w pierwszym trymestrze też mnie tak bolało, ale wtedy myślałam, że to od zmian hormonalnych.
Czasami mnie bolą. I to jest taki ból chwilami, że aż nieruchomieje.
Kochane a jak Wasz puls? Mój teraz w ogóle nie schodzi poniżej 90 🙈 Ale dr mówi, że w ciazy jest to normalne...

reklama
Kochane a jak Wasz puls? Mój teraz w ogóle nie schodzi poniżej 90 🙈 Ale dr mówi, że w ciazy jest to normalne...
u mnie to samo😕 najczesciej 80-90, nie moge czasem zasnac przez to. I serce strasznie glosno bije, jakby mialo zaraz wyskoczyc.

Witamy się :)

pytanie z innej beczki : co sądzicie o skarpetkach zluszczajacych w ciąży? Mam straszne stopy.. Nie wiem czy można a nie mam doświadczenia z tym w czasie ciąży. Może któraś z Was wie albo używała? :)

Miłej soboty !

Witamy się :)

pytanie z innej beczki : co sądzicie o skarpetkach zluszczajacych w ciąży? Mam straszne stopy.. Nie wiem czy można a nie mam doświadczenia z tym w czasie ciąży. Może któraś z Was wie albo używała? :)

Miłej soboty !
Wszędzie info, że w ciąży nie można, kwasy.

Kochane a jak Wasz puls? Mój teraz w ogóle nie schodzi poniżej 90 [emoji85] Ale dr mówi, że w ciazy jest to normalne...
90 to normalne w ciazy. Ja bym chciala taki miec. U mnie po polowie z reguly mam 110, a czasami dochodzi do 130-140. Jak dostaje takie uderzenia to slysze jak mi dudni w glowie, w calym ciele czuje. Niestety nikt mi z tym nic nie robi. Cisnienie niskie/w normie. Teraz jeszcze do 100 sie mieszcze, ale juz czasami czuje, ze sie zaczyna rosnac.

U mnie średnio 110. Ostatnio podczas choroby dochodziło do 135.
Kochane a jak Wasz puls? Mój teraz w ogóle nie schodzi poniżej 90 [emoji85] Ale dr mówi, że w ciazy jest to normalne...
Witamy się. U nas dzisiaj przymrozilo konkretnie.. Ale to dobrze, niech mrozi :) 3.01 mój starszy dziec miał 7 urodzinki, wczoraj była impreza. Ile to ja się narobiłam.. Wczoraj aż płakałam z braku sił i bólu kręgosłupa. Cóż zrobić [emoji14] miłego dnia :)
received_588280158398893.jpeg

Hej dziewczyny, czy któraś z was latała samolotem w ciąży ? Mój lekarz mi odradza, ale nie zabrania i w sumie sama już nie wiem. Miałam już trochę przebojów w tej ciąży, jestem po amniopunkcji to wszystko kosztowało mnie sporo stresu i chętnie bym wybrała się gdzieś wypocząć, ale nie chciałabym ryzykować zdrowiem maluszka.

reklama
Do góry