reklama
paulineczka1989
Czerwiec 2011
Pustki, pustki
Ja właśnie będe wychodzić do fryzjera... I dalej nie wiem co mam zrobić z włosami Ojj.. Czy dam radę usiedzieć Zobaczymy:-)
Ja właśnie będe wychodzić do fryzjera... I dalej nie wiem co mam zrobić z włosami Ojj.. Czy dam radę usiedzieć Zobaczymy:-)
aaasiorek85
Aktywna w BB
ja już nie mam siły chodzić i spacerować, zresztą mieszkam "na końcu świata" w tej zielonej górze i nawet nie mam gdzie pójść. zresztą dobijałby mnie brak toalety co chwile po drodze .... wiecie jak to, stopy już mi puchną, lekarz kazał mi jak najwięcej leżeć, siedzieć ewentualnie z nogami w górze... ehh ...
karolq8
Fanka BB :)
Ja mam lenia nic mi sie niechce ani spacerowac ani w domu siedziec. Juz mi sie nie dogodzi;P
Paulinko wczoraj widzialam Twojego Ł w biedronce:-)
Paulinko wczoraj widzialam Twojego Ł w biedronce:-)
paulineczka1989
Czerwiec 2011
asiorek, karolka Już coraz bliżej.. Dacie radę.. ;-)
Ł. był sobie po chleb do pracy na śniadanie
aga a Ty co tak cicho? Mam nadzieję, że wszystko ok..
I dałam radę wczoraj u fryzjerki I jednak zrobiłam to co zawsze z włosami
Ł. był sobie po chleb do pracy na śniadanie
aga a Ty co tak cicho? Mam nadzieję, że wszystko ok..
I dałam radę wczoraj u fryzjerki I jednak zrobiłam to co zawsze z włosami
karolq8
A no blizej
A wczoraj to porodowke sobie zwiedzalam ze szkola rodzenia Mysle ze nie bedzie tak zle;P Mam nadzieje ze moja malutka bedzie zgodna z mama i zajmie nam moment rodzenie hehe;P
A wczoraj to porodowke sobie zwiedzalam ze szkola rodzenia Mysle ze nie bedzie tak zle;P Mam nadzieje ze moja malutka bedzie zgodna z mama i zajmie nam moment rodzenie hehe;P
paulineczka1989
Czerwiec 2011
Chyba każda by chciała szybkiego porodu, bezproblemowego
A dziś wizyta.. Mam nadzieję, że będę mieć usg;] bo w tamtym miesiącu nie miałam...
Miłego dzionka babeczki:-)
A dziś wizyta.. Mam nadzieję, że będę mieć usg;] bo w tamtym miesiącu nie miałam...
Miłego dzionka babeczki:-)
karolq8
No ja juz po wizycie mala lezy posladkowo wiec na 90% cesarka:-( szkoda
aga_biedronka
Aktywna w BB
Witajcie moje drogie!
Skurcze jakiś po trzy dziennie mnie dopadły i nie mogłam przed kompem siedzieć, ale chociaż się przywitam i zmykam poleżeć.
buziaki
Skurcze jakiś po trzy dziennie mnie dopadły i nie mogłam przed kompem siedzieć, ale chociaż się przywitam i zmykam poleżeć.
buziaki
reklama