reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majoweczki 2011

Ja też po wczorajszej wizycie:-) Mała dalej leży główką w dół:tak: i waży 1505g :-) Od razu doktor podpiął mnie pod ktg i wyniki też dobre:-)
No to teraz czekam do 12 marca na kolejną wizytę;-)
aga to nie dobrze, że masz skurcze.. byłaś na kontroli z tym..? odpoczywaj ;-)

reklama
aga no to aby się udało pojechać na te 3d:tak:

A ja od soboty mam taki ból pośladków (tak jakbym miała zakwasy, np. po jeździe na rowerze) że ciężko mi się poruszać..:-(
Na wizycie w pon. gin powiedział, ze wszystko jest dobrze.. Więc nie wiem co mam robić..? :-(

Witam wszystkie mamy :)
jestem z Wami po raz pierwszy, sama nie wiem dlaczego tak późno dołączyłam, ale mam nadzieję że szybko nadrobię straty :) Termin mam na 26-maja także jeszcze troszkę przed nami :) pewnie z czasem dorobię suwaczki, ale w tej chwili jest tak pięknie na dworze, że mnie już ciągnie. dlatego jeszcze raz dzień dobry wszystkim i do zobaczenia wieczorkiem :))

Ajj.. Ja przez jakiś czas wogóle nie mogłam chodzić.. A teraz przez ten tydzień tylko prałam i prasowałam wszystko dla małej:tak: Jeszcze tylko male drobiazgi do poprania i wszystko będzie czekać:-)
Ja właśnie dziś cały dzień byłam nad jeziorkiem, bo pogoda świetna, że sie nie chce w domu siedzieć..:-D

e_v witaj:tak: widze podobny termin do mojego.. bo mam na 29 ;)

Dzień dobry :)

super może spotkamy się w szpitalu, pod warunkiem, że rodzisz w zielonej?
widzę, że aga_biedroneczka też ma podobny termin :)

jak Wam idą przygotowania do przywitania Waszego maleństwa? macie już wszystko gotowe? ciuszki, łóżeczka, wózki i całą resztę?

życzę pięknej niedzieli brzuchatki :-)

hej mamuśki, trochę mnie nie było. Byłam w szpitalu dziś jest równe 3 tygodnie jak tam trafiłam, pojechałam z bólami brzucha i dwa dni musiałam leżeć na patologii ciąży na obserwacji, ale wszystko się dobrze skończyło...
w czwartek w zeszłym tygodniu miałam wizytę i swojego lekarza, on twierdzi że urodzę w ciągu dwóch tygodni, więc przed planowanym terminem który mam na 1 maja. już się denerwuję:)
Trochę się poprzewracało u mnie bo mój związek się zakończył i jakoś nie mogę się z tym pogodzić...:( ale musi być dobrze obojętnie co by się nie działo:(

ja mam już wszystko prócz kosmetycznych spraw dla dziecka, typu gaziki, waciki, coś do kąpieli, ale to akurat nie jest problem.
Kupiłam już wózek i zdecydowałam się na tako jumper x...dzisiaj mają mi go wysłać mam nadzieję że jutro dostanę:)

Moja mała Julka coraz mniej się rusza co mnie trochę stresuje, bo nie wiem czy powinnam się wybierać do lekarza czy co robić i najczęściej muszę zjeść coś słodkiego i czekać czy się pobudzi czy nie, no i na szczęście kończy się to szczęśliwymi ruchami:D

e_v - witam z nami :)

jak tam się czujecie ? wszystko mam nadzieję spokojnie i dobrze :)

reklama
Witam się w ten deszczowy poniedziałek..
asiorek ostatnio myślałam o Tobie..:tak: bo ty tu pierwsza nam z rodzących..;-) no te 2 tyg. to mogą być 4 tyg. Moja koleżanka już rodzi od dwóch miesięcy..:szok: Chodzi z rozwarciem i tak ją straszyli.. A termin ma teraz na 10 kwietnia i dalej się trzyma:-)
Ja właśnie też ten tako chcę.. Tylko nie wiem kiedy go dostaniemy od teściowej, bo to ona nam funduje:tak:
A tak teraz tylko po wypłacie kupię kosmetyki, spakuję torbę i juz wszystko zrobione;] Tylko czeka jeszcze nas malowanie pokoju i przeniesc lóżeczko do naszego pokoju:tak:
Asiorek współczuję, że się rozstaliscie.. i to teraz w takim momencie:-(
A to, ze mała się mniej rusza to się nie przejmuj, bo już ma mało miejsca :tak: napewno wszystko jest w jak najlepszym porządku.. A ty kochana 3maj się i czekamy na wieści:tak:

Do góry