reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majoweczki 2011

reklama
tak, lekarz mówi że wszystko ok, byłam nawet w Poznaniu na Echo serca płodu bo ja mam wadę, ale wyszło wszystko w porządku, potem poszłam ja sama ze swoim sercem i okazało się na miejscu że "wyrosłam" z wady, hehe co mnie bardzo cieszy.
chodzę do dr Sandeckiego prywatnie na zacisze, mówi on że dziecko w porządku, badał na usg kształt główki i inne obwody i że wszystko ok, jutro mam nadzieję że dowiem się więcej i potwierdzę płeć albo i nie:p już nie mogę się doczekać też tak macie? im bliżej tym bardziej nerwowo:D

ppatqa no to Ty już tu doświadczona;d i jak będzie parka, bo widzę ze masz synka już??
asiorek Ooo.. jaka wiadomość, że już brak tej wady:) Bardzo dobrze.. I dobrze, ze wszystko dobrze z dzidzia;) ja mam 14 lutego dopiero wizyte.. jeszcze 2 tyg. ale juz sie nie mogę doczekac;)) ii czekamy na relacje z wizyty:D

Witajcie! :-)
nie było mnie tylko kilka dni a tu taka lektura mnie spotkała - SUPER

WITAM WSZYSTKIE PRZYSZŁE NOWE MAMUSIE :-)

Widzę dużo rozmów o ciuszkach :happy2: ja jeszcze nic nie kupiłam , zbieram ciuszki po rodzinie, piorę, prasuje, segreguje to teraz super zajęcie i na szczęście większość tych najmniejszych ciuszków jest w neutralnych kolorach.

Ja podobnie jak Wy nie mogę doczekać się kolejnego usg, żeby móc znowu zobaczyć swoje maleństwo :-)
czekam na relacje z Waszych wizyt i zazdroszczę tym mamom które wiedzą już kogo noszą w swoich brzuszkach :blink:

paulineczka1989 zaskoczyłaś mnie pisząc o tym że u Ciebie prawie nic nie widać, ja w 8tc ważyłam 48kg, też jestem szczupła a przed ciążą na brzuchu miałam tzw.kaloryfer ale od m-ca noszę przed sobą piłkę lekarską :-D która cały czas rośnie i już nie pozwala mi opierać się o szafki w czasie zmywania naczyń :blink: zazdroszczę Ci troszeczkę

aga_biedronka no to przynajmniej kupowanie ciuszków z głowy;)) ja niestety od siorki dostałam ciuszki, ale jak mała będzie miała rok.. więc tych małych brak;] No i życzę aby na kolejnej wizycie pokazało co tam mieszka:-)
No to teraz takie porównanie, że coś się u mnie rusza z tym brzuszkiem, że idzie do przodu..:) :-)

Mi tam nie przeszkadza... Na razie zero problemów jak brzuszek mały.. I co najważniejsze, że wszystko z dzidzią jest w porządku.. I co do brzuszków to sprawa indywidualna ;-)

no i u mnie niestety wiekszy brzuchol i juz zaczyna ciążyć. Mi dziś niedobrze jakoś, do obiadu było dobrze a popołudniu nie mogłam zwlec się z kanapy
aga poród w soli??, który gin???

reklama
Do góry