reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

czesc dziewczyny dzieki za informacje o tych pasach bede musiała sobie zamówic .Powiecie mi co mam robic 2 dni temu miałam skórcz po prawej stronie od jajnika i dzis sie powturzył tyle ze z drugiej strony mnie chwyciło nie wiem co mam robic

reklama
Dziewczyny co zrobić na obiad jak sie go nawet robić nie chce???
Tzn coś szybkiego i dobrego?Nie mam pomysłu a może dacie jakieś fajne rady bądz przepisy .DZIEKI .
Ja dzisiaj nie mam z tym problemu, zostaje mi tylko ścisła dietka, ryż z jabłkiem i sucharki:zawstydzona/y:
Ja na szybko robię np, filety z kurczaka pokroję na paseczki, smażę i dodaję sos śmietanowo-grzybowy ze słoiczka chyba knorr, pychotka, bardzo szybkie danie.

Ja dzisiaj nie mam z tym problemu, zostaje mi tylko ścisła dietka, ryż z jabłkiem i sucharki:zawstydzona/y:
Ja na szybko robię np, filety z kurczaka pokroję na paseczki, smażę i dodaję sos śmietanowo-grzybowy ze słoiczka chyba knorr, pychotka, bardzo szybkie danie.

To ja dzis strajkuje -zreszta mój mąż nie robi mi nigdy z tego problemów:happy:
A sreio jestem padnieta nic mi sie nie chce...:sorry2:

Polka i Minka Wszystkiego Najlepszego spełnienia Najskrytszych marzeń oraz tego żeby poród był szybki i w miarę możliwości jak najmniej bolesny;-);-)

Aleksandra, pewnie Ci się po prostu brzuszek naciąga. Weź nospę jak to się powtórzy albo usiądź czy połóż się i odpocznij.

a ja mialam mile zdarzenie. maly chlopiec ok 8-10 lat w kosciele podszedl powiedziec mi, ze jest wolne miejsce jakbym chciala usiasc :-) pewnie go mama wyslala, ale to niewazne, tym lepiej, ze dobrze wychowuje. szkoda tylko, ze to bylo tuz przed komunia i juz sie nie oplacalo siadac :-D

reklama
Do góry