reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Dziewczyny, a ja robię właśnie pranie rzeczy dzieciaczkowych, piorę w Dzidziusiu i wiecie co, kicham jak wściekła!! Co tu robić?

reklama
Uciekam, cos strasznie zmęczona jestem, oczy mnie pieką i nie mogę się wygodnie na tym krzesło- fotelu ułożyć...pewnie do jutra, miłego wieczorku

A my bylismy na spacerku i u fryzjera sie zapisac a jest fanie cieplo szczegolnie kiedy slonko swieci.I widzielismy tez tecze piekna bo w czasie slonka zaczal padac deszczyk przez chwilke.
Ja okna tez bede myc sama,nie musze sie nigdzie wspinac a mam ich 6.Tylko firanki mi malzonek zalozy bo zdjac tez zdejme sama.Teraz jestem po obiadku i ide lezakowac.Niestety tez po dluzszym chodziue mnie bardzo boli brzuch u dolu i tez mnie cisnie wszytsko jakby mialo wyleciec.A czasami to mnie potrafi szyjka mocno za bolec takie kłucie czuje.Juz mam dosyc powiem wam,naprawde nie mnoge sie doczekac juz....no i maz moj tez :)

U nas paskudna pogoda (deszcz ze śniegiem buuuu), tragedia no i moje dziecie znowu gorączkuje, Robert w Warszawie wymuszony postój ma :-( Konrad jakis lepszy ale to pewnie dla tego ze nikt mu nie pomoże i skazany jest tylko na mnie ;-) nawet wczoraj testy 6klasisty robił:szok:
o tym fryzierze mówicie i naszła mnie chęć wiec też sie zapisałam na 19marca :-) na 20marca mam paznokietki ;-) wiec na święta będe piękan hihi ciekawe czy ktoś zauważy ?
Aurelia postaw wszystko na ostrzu noża jak dobrocia sie nie da, a może TY porozmawiaj z milutką paniusią! patrze na wasz suwaczek i nie mogę uweirzyć 7lat a ciągle ona z nim... Ja myśle że powinnaś posłuchac rad Oli i sprowadzac koleżanki na pogaduhy w kuchni ;-) siedzcie tak długo aby paniusia nie mogla nic zrobic sobie do jedzenia :-p a jak juz do was przyjdzie to glosno komentujcie jej głupote i chamstwo! Ja też zauważyłam że proszek Dzidziuś ma bardzo intensywny zapach i też kichałam i cięższy jest gramaturą od innych bo do końca moja pralka go nie pobiera...

reklama
Wariatko jedna urodzić już chcesz????

Ja mam mam tylko 2 okna a i tak mez zagonie i dywany mi popierze ja nie ryzykuje zreszta mam zabronione .Taki wysiłek dla ciebie mógł sie źle skończyc!!!:angry::angry::angry::no:[/quote]

Myślałam że z tym myciem okien to przesądy :baffled::baffled::baffled:, ale w takim razie firanki mi dziś powiesi mój mąż... wczoraj sama je ściągnęlam :baffled:.
Przyznam się Wam, że faktycznie wieczorem miąłam takie bóle jak na okres, ale myslałam, że to po prostu z wysiłku.

Do góry