Witam. U mnie ostatnio dół niesamowity. W ostatni weekend była siostra A. z synemOd poniedziałku jeździłam łatwic wreszcie tą rehabilitację, która Zuza miała mieć bezpłatnie w domu od lutego. Oczywiście znowu jestem odsyłana. Dzwoniłam nawet do kuratorium i okazuje się że moja interwencja nie jest pierwsza na naszą gminęW poniedziałek ide na ostateczne starcie. Jak nic nie załatwię to do burmistrza. No i biegam za papierami na rodzinne bo czas składac wnioski
Szopek ja tez mam talerze każdy z innej wsi. Mam zamiar zakupić porządny niedzielny komplet talerzy i garów. Tylko jak się dorobię troszke
Hannah ja miałam avent isis ręczny (przedtem inne) i ie zamieniłabym go na żaden inny
Jeśli chodzi o body to Zuza ich nienawidziW ogóle ubrac ją to sukces. Wczoraj cały dzień chodziła w bluzce od piżamy.
Kupiłam buty. Nóżka jej urosła od czerwca o 1cmWszystkie buty za małe. Jeszcze piżamki muszę kupić. i tak się zastanawiam nad półśpiochami bo ciągle śpi odkryta i zimne stopy ma
Półśpiochy bawełniane bezuciskowe 104 (1209032898) - Aukcje internetowe Allegro
Szopek ja tez mam talerze każdy z innej wsi. Mam zamiar zakupić porządny niedzielny komplet talerzy i garów. Tylko jak się dorobię troszke
Hannah ja miałam avent isis ręczny (przedtem inne) i ie zamieniłabym go na żaden inny
Jeśli chodzi o body to Zuza ich nienawidziW ogóle ubrac ją to sukces. Wczoraj cały dzień chodziła w bluzce od piżamy.
Kupiłam buty. Nóżka jej urosła od czerwca o 1cmWszystkie buty za małe. Jeszcze piżamki muszę kupić. i tak się zastanawiam nad półśpiochami bo ciągle śpi odkryta i zimne stopy ma
Półśpiochy bawełniane bezuciskowe 104 (1209032898) - Aukcje internetowe Allegro