reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Witajcie dziewczyny

Iwonka Dzieki wielkie:-):-) Moze zrobie na adasia urodziny... co do tego mleka ja je bardzo lubilam na nim czesto robilismy kajmaki:tak::tak:

A u nas Adas charszczy jak nie wiem kaszel ma mniejszy ale jeszcze okropny.. a w dodatku mnie rozlozylo w nocy mialam wysoka temperature az cala dygotalam a potem jak zrobilo mi sie goraco to cala mokra bylam:eek::eek: No niestety moje chlopaki mnie zarazili i efekt jest ale juz czuje sie lepiej tylko tez kaszel mi sie wlaczyl:crazy::crazy:

Zaraz musze sobie kawke zrobic i klade sie przyjdzie mama to sie zajmie Adasiem a ja sie jeszcze z godzine przespie...

reklama
Jeszcze raz dziękujemy wszystkim za życzenia :-)

Majeczko, wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek! Obyś zawsze była taka wesolutka i uśmiechnięta, jak do tej pory :-)

Kamilka, życzę zdrówka. U nas tak samo, jak jedno złapie, to reakcja łańcuchowa, tylko potem ja choruję najdłużej.

Joanna, dziwne z tymi samolotami :eek: Moja wręcz przeciwnie, uwielbia samoloty.

Iwonka, moje lenistwo nie zna granic. Kupiłabym ten opłatek, ale nie dojdzie mi do soboty. Cóż, będzie normalny torcik :zawstydzona/y:

Ja spózniona ale...
Samych slodkich chwil dla naszych kochaniutkich swiętujących
Igusi
misiekkwiatysw0.gif

Mikołajka
beren156tv4.gif

I Majeczki
109ig8.gif

Pózniej napisze bo musze uciekać z kompa

Kwiateczek ale o co pytasz? Czy z głową M wszystko jest ok, raczej nie:sorry2:, ale to pewnie wynik odreagowywania po chorobie. A jeżeli pytasz o odłożoną decyzję o drugim dziecku, to jest to spowodowane odpowiedzią nr 1:confused2:

Codzilo mi o jej buzke,czy wszystko w porzadku mimo to ze ma naderwane wiazadelko:sorry:

Iwonka ten blo jadlam niepamietam kiedy ale tak dawno ze nie pamietam smaku,natomiast pamieam ze byl pyszny:-p

Wszystkiego najlepszego dla Majeczki.2 buziaki dla niej dzis:-)

My idziemy do lekarza na 10.Kondzio caly czas pokazuj na nos.dzis spal bardzo dobrze.obudzil sie do polnocy 2 razy i dopiero rano o 8:szok::szok:ja obudzilam sie o 5 ranoi nie wiedzialam co robic bo taka wyspana juz bylam:sorry:

Kamilka zdrowka zycze,biedni jestescie z tymi chorobami:baffled:

Majeczko wszytstkiego najlepszego!!!!!!!!!!!

Kurcze poszkuję sombrero, albo kowbojskiego kapelusza ;) Mamy imprezkę tematyczną i wszyscy muszą się przebrać za meksykanów. Ponczo dla siebie i męża już mam i jeden kapelusz.

MM wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy slubu
B101.jpg

Hannah tu masz sklep z takimi rzeczami,albo poszukaj w wypożyczalni kostiumów

Ostatnia edycja:
Majeczko
urodziny6.jpg

mm, wszystkiego wszystkiego najlepszego na kolejne lata
zaproszenie.jpg

Iwonka, ja bardzo często robiłam wafle z masą z mleka w proszku...pychaaaaaaa, dobrze, ze przypomniałaś, to na weekend zrobię...a propos ciast, kwiateczek, robiłaś to cicho ajerkoniakowe?

Kamilka, zdróweczka...
Hannah, ja też jeszcze zakładam rajstopki pod spodenki, u nas jest jeszcze troszkę za chłodno, żeby śmigać bez...tak mi się wydaje...

reklama
Do góry