reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Iwonka- a to ze zdjeciem to jest suwaczek tylko troche inny. Liczy dni do 2 latek :-)
Ja nie mysle o tym czy to bedzie chlopiec czy dziewczynka- wiem ze to zabrzmi tandetnie ale dla mnie naprawde najwazniejsze jest zeby bylo zdrowiutkie i zeby wszystko bylo dobrze.Jakby cos to dla chlopca mamy juz imie z poprzedniej ciazy- Filipek a dla dziewczynki musimy wymyslec.....Aleeee to oczywiscie jeszcze nie teraz ;-);-);-)

Basiek nie tandetnie bo to normalne ze kazda matka chce miec zdrowe i piekne dziecko:) I takie bedziemy miec :) A suwaczka twojego naprawde nie bylo wiadac bo byl tylko malzenski a teraz masz tylko suwaczek Juleczki z kolei a tego drugiego nie:)

Bez sensu z tymi suwaczkami :-(Ja widze oba jak widze swoj post. Dobra. pozmieniam sobie wszystko jak bede po wizycie u ginka i wtedy wstawie jeszcze jeden :-D

Sorki, ze nie odpisywalam, ale mialam przeprawe z moja najmlodsza pociecha. Uparla sie,ze chce teraz jechac na basen, jak dobrze wie, ze pojedziemy w sobote jka co tydzien, razem z tata.

Moje porody byly rozne, 2 byl najgorszy, bo mi strasznie cisnienie skoczylo i o malo nie skonczylo sie cesarka. Ale ogolnie to bylo nienajgorzej, nacinana bylam za pierwszym razem. A co do plci, to mi sie zawsze udawalo trafic, wiec teraz mam nadzieje,ze tez sie uda:tak:

A jesli chodzi o zachowanie dziewczynek i chlopcow to tez jest to sprawa indywidualna, moja pierwsza corka jest najwiekszym Aniolem na swiecie, synus tez jest dosc grzeczny, za to ostatnia jest okropna, moze dlatego,ze najmlodsza i troche rozpieszczona, ale z drugiej strony jest kochana i nie zamienialabym jej nawet na takiego drugiego Aniolka jak Kasia.

A JA MAM JUZ CHLOPCA TO TERAZ MOGLABY BYC DZIEWCZYNKA :-) ALE JAK BEDZIE CHLOPIEC TO TEZ BEDE SZCZESLIWA BYLE ZDROWE:tak:;-)

reklama
Do góry