mm81
Majowe mamy'08
Aurelia, Polka ja ostatnio dwa razy walczylam z przeziebienim i musze przyznac ze przekonalam sie do lekow homeopatycznych,ktore zawsze uwazalam za placebo itp itd.Ale bralam tabl na bol gardla (homeogene) i aerozol na zapalenie zatok (euphorbium) i rzeczywiscie pomoglo.Niestety za drugim razem musialam tez antybiotyk wziac bo mi sie stan zapalny uszu zrobil, a niestety prawie wszystkie krople na uszy sa ze sterydami, ktorych w ciazy nie mozna :-(. Niestety tez w ciazy nie mozna robic sobie inhalacji z olejkow a mi to zawsze bardzo pomagalo na zapchany nos.
Tolka ja tez mam rozstepy.Na razie na piersiach i zeby bylo smieszniej pojawily sie w dniu gdy kupilam krem przeciw rozstepom Dodatkowo moj celulit na udach i tylku sie znacznie powiekszyl
Kamilko nie stresuj sie tak,trzymam kciuki zeby sie dzidzius ujawnil ze swoja plcia :-)
Tolka ja tez mam rozstepy.Na razie na piersiach i zeby bylo smieszniej pojawily sie w dniu gdy kupilam krem przeciw rozstepom Dodatkowo moj celulit na udach i tylku sie znacznie powiekszyl
Kamilko nie stresuj sie tak,trzymam kciuki zeby sie dzidzius ujawnil ze swoja plcia :-)