reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Aurelia, Polka ja ostatnio dwa razy walczylam z przeziebienim i musze przyznac ze przekonalam sie do lekow homeopatycznych,ktore zawsze uwazalam za placebo itp itd.Ale bralam tabl na bol gardla (homeogene) i aerozol na zapalenie zatok (euphorbium) i rzeczywiscie pomoglo.Niestety za drugim razem musialam tez antybiotyk wziac bo mi sie stan zapalny uszu zrobil, a niestety prawie wszystkie krople na uszy sa ze sterydami, ktorych w ciazy nie mozna :-(. Niestety tez w ciazy nie mozna robic sobie inhalacji z olejkow a mi to zawsze bardzo pomagalo na zapchany nos.
Tolka ja tez mam rozstepy.Na razie na piersiach i zeby bylo smieszniej pojawily sie w dniu gdy kupilam krem przeciw rozstepom :szok: Dodatkowo moj celulit na udach i tylku sie znacznie powiekszyl :wściekła/y:
Kamilko nie stresuj sie tak,trzymam kciuki zeby sie dzidzius ujawnil ze swoja plcia :-)

reklama
Ja o dziwo jeszcze żadnego rozstepu nie mam, ale od 2 miesiąca rano krem przeciwko rozstępom, po południu oliwka, wieczorem krem na rozstępy i szczypanko wieczorne, podobno bardzo pomaga. :-):-)
Widząc brzuch mojej mamy po 2 ciązach, tak samo szwagierki postanowiłam bardzo dbać o tą kwestię.
Idę jeść kochane mmmmm

Madamagda, gyros to moja ulubiona potrawa, kurcze teraz mi smaka narobiłaś!! A skąd zamawiacie gyroska? Mój ulubiony to z Palmiry:-), ewentualnie z Petry.

Jako że pracuję odległość coś pomiedzy Palmirą a Petrą to zamawiamy z Petry, ale do Palmiry często chodziłam bo tam mam bliżej szkołę.
Ale się najadłam, tyle że ja gyrosa nie jem, bo mięsa nie lubie, zjadałam dobrze wysamżoną rybke mmm pychotka.:-) Teraz tylko bym sie położyła

No tak zaraz pora obiadowa co u niektórych a Polka jeszcze śniadania nie jadła:-) maleństwo już się dopomina bo brzusio boli:wściekła/y:. Później się odezwę idę coś kupić na śniadanko i przy okazji na obiadek. Buziaki:-)

reklama
No u nas wielkie przygotowania do wyjazdu, tzn ja przygotowuje wszystko i wszystkich a mąż zajmuje się autem. Jutro w nocy wyruszamy do Polski i już się nie mogę doczekać. Wszystko poprane, poprasowane , dzisiaj tylko po racy pojedziemy na ostateczne zakupy żywieniowe i jakieś słodycze dla dzieci no a jutro pakowanie wielkie. No i w drogę. Czwartek wieczór już bedziemy w domku sie wygrzewać.
No i oczywiście jak na złość wszyscy czegoś ode mnie chcą, nie patrzą ,że mam pakowanie, swoje sprawy do załatwienia. No ale nic to, potem 3 tygodnie słodkiego lenistwa.
Całuski i miłego dnia dla Was

Do góry