reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Keyko, ja mogę tylko napisać coś na temat nadczynności. Z Twojego opisu wynika, że to raczej nie jest nadczynność. Przy nadczynności chudniesz, masz palpitacje serca, ogólne drżenie i nerwowość, powikłaniem może być wytrzeszcz oczu (ja na szczęście nie miałam, ale moja biedna kuzynka ma :zawstydzona/y:). A o niedoczynności wiem tylko, że jest na odwrót, więc tyjesz, jesteś senna i zmęczona, a czytałam też, że nierzadkie są zmiany osobowości :szok: Wydaje mi się, że to uczucie gorąca nie ma z tym związku. A zawsze tak miałaś, czy dopiero od niedawna? A jeśli już, to zrób sobie badanie TSH (kosztuje ok. 20 zł, więc nie pieniądz, a wykluczysz to ewentualnie). A tatuaż super :)

reklama
Dotkass - heheh smieszne ale prawdziewe jak moj maz by sie o tym dowiedzial to by powiedzial ze w duu...ee mi sie przewraca:-):-):-) albo bardzo mi sie nudzi...

wlasnie ja myslalam ze mam niedoczynnosc tarczycy a jak zrobilam badania to wyszly badania ok ale po 2 latach mam je do powtorzenia ale sluchajcie podobne objawy ma sie przy problemach z jajnikami bo one tez wytwarzaja hormony i dlatego u ginka warto sprawdzic jajniki i poprosic o skierowanie na badania hormonow jajnikow... u mnie ostatnio wyszlo zwyrodnienie jajnikow... i musze wykonac badania bo to moze byc od tego..

Zapomniałabym: NAJLEPSZE ŻYCZENIA DLA ANIUSI80 Z OKAZJI URODZINEK!!!

Podpinam sie:-)

kwiateczek komplecik pierwsza klasa, w ogóle zauważyłam, że masz niezły gust :tak:

Dzieki;-)czasem by sie chcialo cos kupic i szkoda kasy i tak chodze wkolo w tym samym:sorry2:

Mój A. robi właśnie jajeczniczkę z pomidorkiem kiełbaską i szczypiorkiem... hm..:-):-)
A Zuzanka już drzemie sobie.

Ja taka tez robie:-):-p
a moj Kondzio jeszzcze nie spi:no::no::no:

a tak wogole to mam tez rozchwiania emocjonalne raz jestem nerwowa ze zatuklabym na Amen a potem placze za chwile sie smieje a jeszcze pozniej moge sie zawiesic do odwolania tragedia co sie ze mna dzieje:confused::confused::confused: wogole stracilam jakis zapal i brakuje mi podlizywania mi sie... np milych slowek dla mnie i calowania i przytulania ehh:dry::dry::dry::dry: chyba mi brakuje 5 klepki...

:-D:-D:-Dmoze w ciazy jestes:-D:-D:-D
A tak serio to nie dlugo bede w Polsc e to sie odstresujemy.tak ok 14 lipca;-):-p
Kazda z nas ma takie dni..wszystko sie nagromadza i takie sa efekty pozniej:baffled:

Jestem padnieta,wieczor byl super:tak::-):-):-)pozniej poszlysmy na disco...wyskakalysmy sie:tak:bylo ekstra.dawno sie tak nie wybawilam,tak na luzie:-)
ide polezec,czekam jak Kondzio usnie a on jak na zlosc nie chce:no:
Jestem padnieta:sorry:papa kobiety

Dotkass a ty włosy rozjaśniłaś, na avatarze wygląda, ze tak.
Kwiateczek- jak to jest, ze ty tak późno jadasz a taka laska z ciebie, co? to chyba jakaś niesprawiedliwość kulinarna.

Dobry wieczór! Czy ktoś mnie jeszcze pamięta? ;-)

Ostatnio słabo u mnie z czasem i weną do pisania. Od prawie tygodnia jestem bez opiekunki dla dzieci, bo zaraziła się od moich chłopaków i choruje. U chłopców najpierw było lekko i "w zasadzie nic wielkiego" a potem "zapalenie ucha" ale od kataru, łagodne, natomiast dziś wieczorem Mikołaj już okropnie cierpiał chyba od tego ucha, i robi się coraz mniej przyjemnie....
Poza tym mój nowy komputer mnie wyłącznie wkurza i nie mam ochoty go włączać, muszę go zanieść do znajomego serwisu i niech działa właściwie bo inaczej się wścieknę. Nie chcę od razu korzystać z gwarancji, bo to będzie trwać wieczność, niech mi znajomy pan powie co jest nie tak, że nowy komputer działa jakby miał ze 20 lat... to raczej wina oprogramowania niż sprzętu.

Poza tym ciągle siedzę w domu sama i mam dość wszystkiego. Buziaki dla wszystkich. W środę niania powinna wrócić więc mam nadzieję że będę miała trochę czasu na BB.

Ola mój Miku miał zapalenie ucha wzięte z kataru i stanu" trochę nie teges". Brał antybiotyk tydzie a potem jeszcze 3 dni :-( a potem czyli teraz to czapka często bo zaraz go przewiewiewa. Oby u was zakończyło sie i tyle. w każdym bądź razie wspólczuję.
Ja dziś tak siedzę i tu klikam jak bb maniak, ale ja kimałam do 12, miałam dzień prawie bez dzietny, bo zlecenie robiłam ( a tak to się robi, ze siechodzi po forach, stronach www, pisze na gg), mężczyzna sie zajął potomkiem. Oni łazili po rodzicach moich i znajomych odwiedzili a ja sobie spokojnie zrobiłam co miałam i jeszcze dla siebie graficzki porobiłam. Fajnie, fajnie.
Dziubek, cieszę sie twoim szcześciem. Uprawnienia sie odwleką, ale tylko kwestia czasu, a zawsze facet pod ręką.

Podziwiam te z was co na codzień same z dziećmi, ja korby dostaję w takie dni.

itam się z rana :)
Ola dużo zdrówka dla Twoich chłopaków.

ale u nas leje, slonokie daje po oczach a Michał już wstał godzinę temu mimo że poszedł spać po 22, nie ukrywam że bym jeszcze pospała, ostatnio w ogóle mogłabym spac 23h na dobę, nie wiem co się ze mną dzieję.
keyko mam tak jak Ty ciagle mi gorąco. Wczoraj było ponoć chłodno moja mama w marynarce i się trzęsła z zimna a ja w bluzce na ramiączkach i czułam się błogo. Uwielbiam taką pogodę jak była wczoraj :tak: kiedyś byłam upałolubna ale odkąd zaszłam z Majką w ciążę coś mi się pozmieniało i od tamtego czasu ciągle mi gorąco, czasem nawet mam wrażenie że ze mnie paruje i takie bicia gorąca, normalnie objawy jak na menopauze ale na to jeszcze za wcześniej :-D:-D:-D

u nas znowu leje trzeci dzień non stop :angry::angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dostałam trochę działkowych warzyw i gotuję dziś na obiad barszczyk z eko-buraczków :-D

Ola dużo zdrówka dla chłopaków ....
Cosmo , Keyko ja to mam wręcz odwrotnie , mnie ciągle zimno i zimno . Ale u mnie to od ciśnieni , mam zawsze bardzo niskie i z krążeniem też nie wszystko ok ...

Kwiateczek- jak to jest, ze ty tak późno jadasz a taka laska z ciebie, co? to chyba jakaś niesprawiedliwość kulinarna.
nie wiem ale cale zyciejem i jem i nic wrecz odwrotnie:sorry:badania na tasiemce itd,bylo wszystko i poprostu kosciotrup bez dna jestem:-D:-D:-Dale zmienia sie juz bo brzuch nie chce wejsc do srodka:-D:-D:sorry2:

Ola zdrowka duzo dla Was:tak::tak::tak:

Mnie tez bylo ciagle zimno a teraz sie zmienilo:tak:chgoc moze nie tak bardzo jak Cosmo:sorry:

Ja dzis juz lepiej:sorry:boshhh
Iwonka ale sie cos zaweekendowaliscie:-D:-D:-D juz poniedzialek,wracac:sorry:

reklama
Cześć Kochane,

Pogoda paskudna, leje jest szaro i sennie, jednym słowem do d... :wściekła/y:

Dotkass a ty włosy rozjaśniłaś, na avatarze wygląda, ze tak.

Tak, rozjaśniłam, ale za mną ciężko nadążyć, zmieniam kolor włosów średnio pięć razy do roku, często mam tak, że nawet sąsiedzi mnie nie poznają, a zanim się przyzwyczają, ja już śmigam w innym kolorku :-D:-D:-D. A tak szczerze to jakoś tak lepiej się czuję w jasnych na lato, na zimę zawsze przyciemniam, no chyba, że coś mi odwali i wtedy zmieniam na taki jak w danej chwili przyjdzie mi do głowy :tak:

Życzę zdrówka dla wszystkich pochorowanych, my chyba też coś będziemy chorowały, bo kichamy obie strasznie...cóż taka cuuuudowna pogoda :no:

Do góry