reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Mamita moglaś sobie wziąsc panele z montażem gratis u nas we wszystkich sklepach tak jest oprócz marketów budowlanych a cena taka sama :tak: To ich az tak dużo że maż musi miec pomocnika?

Iwonka zauważylismy a jak myślałam że ci sie dziewczynki mocno pochorowały bo pisałaś ostatnio że je coś bierze

Puchatka u nas Zuzia jak zaczela chodzić to też tornado a teraz po 2 miesiącach to na rączki by poszla czasem a teraz już przy tej chorobie to strasznie

U nas dziś cieplutko ale jakiś deszczyk pokrapuje jak bylam w sklepie Zuzke uśpil tatuś bo ja już nie wiedzialam co z nią zrobić Jak wstanie za wcześnie na nia co ostanio jej sie zdarza to do pierwszej drzemki jest niemożliwa a tak w ogóle to odliczam dni żeby tylko wyjść na pole z nią

reklama
Puchatko, dziękuję za głos tak się domyśliłam, że to Ty po nazwisku:-)
jestem w pierwszej 50 zdjęć na 6000!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jeszcze raz dzięki:tak:

Witam ja tez sniadanko wlasnie zjadlam ,wzielo mnie na kanapeczki z salata i pomidorkiem:tak:wogole to ostatnio duzo jem pomidorow ,w wiekszosci przetworzonych,bo ponoc maja bardzo dobre wlasciwosci :tak:od rana pralka sie kreci i chyba 3 dni bede prac bo tyle mam zaleglosci.Rosolek gotuje dla moich dziewczynek bo cos sie buntuja i jesc nie chca obiadow a Klaudia nie chce jesc juz sloiczkow:sorry:
Poza tym jeszcze nie doszlam do siebie ,jestem nie wyspana i jakas zamotana.Popilam jednego wieczoru wodeczke ze znajomymi i dlatego tak sie czuje:-p

Na szczescie dziewczynki nie rozchoraowaly sie,Vanesska troszke podziebiona ale Klaudia dobrze sie czuje,miala katar ale dwa razy dalam jej nasivin i przeszedl.:tak:Powinnam zapisac Klaudie na szczepienie ale jakos mi nie spieszno:sorry:Czytalam Polka o Twojej decyzji nie szczepieniu.A ktore zdjecie bierze udzial w konkursie ,bo ja konta nie mam ale jestem ciekawa? Ktores co ostatnio wkleilas na BB?

Puchatka , u nas też tak oponie z zębami :-( już dwa miesiące czekamy na dolne dwójki. A widać ze idą ,zresztą on non stop pociera te biedne dziąsła ....i coś wyjść nie mogą :-(

Z balsamów brązujących ja polecam dove i garniera , Ja niestey też zaliczam się do tych blado-skórych opalających się na różowo :baffled::baffled::baffled:

Dziewczyny podaje strone z suwaczakmi disneya Disney Countdown Tickers Timers

Ja tez nie moge chodzic na solarium bo mam duzo pieprzykow i bylo by to nie odpowiedzialne,dla mnie tez wszytskie balsamy brazujace tak smierdza ze nic przyjemnego miec je na sobie,fakt ladnie skora po nich wyglada ale smrod mnie przeraza,dobre sa tez takie chusteczki samoopalajace lub w sprayu preparat np DAX cosmetics
Wszystko smierdzi i czuc taka lepkosc na skorze niestety.Nigdy nie bylam na tym natrysku samoopalajacym o ktorym pisala Dotkass a tez slyszalam dobre opinie.

Hej ,

My juz po spacerze. Mała była nieznosna więc po godzinie wróciłyśmy do domu i połozyłam ją spac. Ciekawa jestem ile dzisiaj pospi bo wczoraj to drzemała 3 godziny:szok:

Małą w Boże Ciało ugryzł jakiś robak (chyba mszyczka) i dłoń miala spuchnięta jak balon a dzsiaj tak jakby krwiaczek jej się zrobił na połowie dłoni. Wygląda paskudnie.

Ja narazie używam balsamu brązującego Lirene ale czekam na wyjazdy nad jeziorka to tam sobie moje blade graby opalę;-)

Iwonka - dobrze że małe nie rozchorowały się na całego bo pogoda ma być już łana to szkoda siedzieć w domku:tak:

czesc poniedziałkowo :)

Iwonko, fajne te suwaczki - zakochana jestem w Hefalumpach i chcialabym sobie taki do podpisu zapodać, ale nie moge znalezc linka do rejestracji :-((

U nas cos marudnie - dziecko mi nie spało w nocy (ostatni raz nie spała ze 4 miesiace temu!), a przed południem była tak nieznośnie marudna ze już mnie ręka swędziała :zawstydzona/y:

Wczoraj zrobiłam rosołek - Nikola pochłoneła pełną michę rosołu z ryżem i marchewą i do tego zjadła mięso z CAŁEGO udka kurczaka!!! I jadłaby dalej gdyby tylko było...
Ja nie miałam pojęcia że moje dziecko może TYLE zjesc!!! :szok:
Potem dojadła flipsami, wafelkami i truskawkami!! Ja nie wiem normalnie gdzie to się pomieściło :eek:

Witam
Ja tylko na chwilke bo Kondzio juz marudny do spania wiec uciekamy na dwor:tak:
My po zakupach w tesco,kupilam mu inne mleko bo te nocki staja sie coraz gorsze,zobaczymy czy sie cos poprawi:sorry:

Iwonka kazdy zauwazyl Twoja nieobecnoasc:tak:wiekszosc w ten weekend gdzies sie pochowaly:tak:tylko ja oczywiscie bylam:sorry:
oki ppa

reklama
Witam.
Ja też z bladoskórych piegusów ewentualnie palących się na raka.
ja używam od wielkiego dzwonu Sopotu balsamu brązującego albo takiego z Kolastyny co wali na kilometr kokosem.
Miałam ten z Garniera o którym wspomina Mini, ładnie pachnie ale wygladałam po nim jak z żółtaczką. To samo z Avonem.
mam teraz taki z Oriflame, ładny nadaje kolor , ale ma takie perłowe drobinki ( nie brokat, tylko taka poświata, jak... na nogach Dody :-p) i brudzi dziecko. Wiec na wieczór jak najbardziej, do przytulania alergicznego niemowlęcia nie bardzo.

Na solarke nie chodzę bo za wrażliwą mam skóre i kalstrofobię, najdłuzej kiedys ( przed slubem sie pacynkowałam) wytrzymałam 7 minut ( zaczynałam od 3), musialam szybko wyjść bo miałam wrazenie , ze sie uduszę, ze sie zepsuło, źle nastawili czas, jestem tam na pewno z pół godziny. Okazało sie, ze nawet 7 nie mineło a i tak poparzyło mnie strasznie. W końcu opaliłam sie tradycyjnie na słońcu ( sprzątając po grillu panieńskim), nawalałam tonę nawilzaczy a 2 dni po ślubie zaczeła mi schodzić skóra.

Do góry