reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Madamagda też mam zamiar tkwić w gabinecie aż się dziecię ujawni! A o której masz wizytę? Ja o 16.45 i nie mogę się doczekać!! Powiedz jakie masz pytania do gin. Może od ciebie ściągnę, bo na mojej jest jedno: chłopiec czy dziewczynka ;)

Iwonka z tą miednicą to chyba wielka ściema!

nati ja mam hemoglobinę 11,3. Też niby poniżej normy, ale chyba niewiele. Jutro się okaże na wizycie u gin.

WIdzę, że jest nas więcej co to mają jutro wizytę. Kamilka też :)

mm81 dużo zdrówka. Jak nie pracujesz to fundnij sobie czosnkową kurację. U mnie skuteczna, a poza tym zdrowa.

Czytam o tych waszych świątecznych porządkach i zaczynam myśleć, że zamiast tu siedzieć powinnam sprzątać. Ale chyba świąteczne porządki będą u mnie po świętach. Niestety mam strasznie dużo nadgodzin w pracy, potem dziecko, mąż późno z pracy wraca. ALe od stycznia mam pracować na pół etatu i będzie duuużooo lepiej.

netka witamy :)

niestety czosnku takiego w postaci naturalnej nie moge bo zle sie po nim czuje.Tak samo miod zle znosze.Z domowych sposobow jedynie sok malinowy.Kupilam dzis homeopatyczny aerozol do nosa.Ciekawe jak sie sprawdzi.Jutro chyba pojde do lekarza po zwolnienie bo do pracy w takim stanie sie nie nadaje :-(

Magdalenko
Ja mam wiztytę o 15:00
Moja lista pytań dotyczy głównie zabiegu cesarskiego cięcia i mojej infekcji, także żadne z pytań tobie nie podpasuje. ;-)
Troszke sie denerwuję :szok:

Dzień dobry!
No właśnie jutro Mikołajki. U nas tez zawsze tylko coś symbolicznie się darowało bliskim, ale w tym roku jestem zupełnie nieprzygotowana nawet na ta odrobinę. Muszę dziś cos wymyślić - ale nastroju nie mam na to zbytnio :sorry2:

Jakos nie ogarnęła mnie jeszcze przedświąteczna atmosfera a więc i o porządkach nie myślę. A same się nie zrobią, niestety :baffled:

Aurelia - u mnie 5 kg na + (poprzednio 23kg)
Nati - gratuluję córeczki

magdalena, madamagda - powodzenia na wizycie u ginka

No kurcze, a ja z tą wagą oszaleję, według dzisiejszych pomiarów znowu wrócilam do swojej wagi sprzed ciąży, tak sie ciągle wacham. Ale może to i dobrze, jeszcze mam czas tak sobie tłumaczę.;-)

Czesc Dziewczatka:-)
Trzymam kciuki za tych co dzis ida podgladac swoje Skarby, ja ide za tydzien we wtorek 11-go:-)
Ciekawe czy któras z Was przyniesie wiesci co tam nosi w brzuszku :-)
Powodzenia :-)
Ja dzis wyskocze na jakies zakupy, w Diversie od dzis przez 3 dni jest obnizka na wszystko 50%, moze mi sie cos uda kupic dla przyszłego męża na gwiazdke :-)
Mysłałam o jakims ciepłym sweterku zeby miał do Zakopanego :-)

Aniusia - o DIVERSIE cenna informacja, dzieki! 3 lata temu kupiłam mojemu mężowi super ciepły golfik pod choinkę - do dzisiaj mu służy!
Chyba tez tam wlecę się rozejrzeć...

Witajcie:-)!
Ja się własnie szykuję do wyjścia, jadę właśnie po zakupy mikołajkowe. W tym roku bedą skromniejsze niż zwykle z racji mojego stanu i związanych z tym wydatków.
Co do wagi to ja bylam 2,5 na plusie ale po moich stresach to wróciłam do wagi sprzed ciąży...
Powodzonka dziewczynki u lekarza, też jestem ciekawa co nosicie w brzuszkach:tak:.

reklama
Do góry