reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Iwonka no jest to straszne on robi nad ranem kolo 4 i puzniej do poludnia cholera nic nie poradze gdyby nie ten fakt bylo by super ale im starszy tym latwiej go wybudzic

Polke czesto widze na gg

Wszystkiego naj dla Zosi Zuzi i Dominika

reklama
Witajcie.:-)
Ale piękne słonko.
Najlepsze życzenia dla półroczniaków!!!
A ja idę dziś do szkoły jupi!!
My od samego początku mamy dwie kołdry i każde śpi pod swoją. Tyle lat sama spałam, że to i tak sukces, że toleruję kogokolwiek w moim łóżku hehe:-D
Kathy, przykra historia, zwłaszcza, gdy dotyczy to tak młodych ludzi. Uświadamia mi to zaraz, że nikt nie zna dnia ani godziny. :zawstydzona/y:

witam sie i ja:-)
Najlepsze zyczonka dla polroczniakow:-):-)
Wiktoria
moj Konradek tez czasem robi kupki w nocy:eek:rozbudzi sie wtedy i po spaniu:baffled:
U nas nocka nawet nie zle minela.torche o 6 rano marudzil ale w koncu usnal i pospalismy do 8.30:-):-)
My mamy duza koldre.Kiedy marzne to tule sie do G ale on zaraz steka:baffled:tez sie poci strasznie:baffled:zmieniam posciel 2 razy w tyg:dry:
my juz po sniadanku.maly jeszcze nie spi:-)buszuje po podlodze:-)zrobie sobie kawke,moze uda mi sie wypic ciepla:-D:-D

Ja właśnie przy kawce. Myślałam że looknę szybko co naskrobałyście ale gwizdek od czajnika obudził małą. U nas słoneczko. Zaraz wybieramy się do teściów:tak:

My już po spacerku, kawy nie piję, ale cappucino owszem:tak:.
Dziewczyny czy wasze dzieci też "wkręcają żarówki"? Taki specyficzny ruch rękoma. Jak mała czegoś chce to kręci dłońmi hahah śmiesznie to wygląda.:-D

To ide i ja zrobic sobie kawke.A do kawki zapraszam na
img_48beb96893905.jpg_696x463.jpg

Acha i w koncu weszlam dopisac kilka dat do naszego kalendarza,ale wypisalam tez z niego daty imienin io urodzin naszych mezow bo i tak nikt nie skladal zyczen im....a teraz prosze jak bedziecie mialy chwilke to wpiszcie na tamtym wateczku daty urodzin ,moga byc jak chcecie tez daty imienin swoich dzieci w tym roku narodzonych :-)

Hej kochane ja tylko wpadłam w zasadzie powiedzieć, że jednak nie powinnam zaglądać na BB w najbliższym czasie hehe drastycznie spadła mi wydajność pracy. Zatem buziaki (i tak co jakiś czas zajrzę ;-)).

Dostalam walsnie ksiazeczke z Gerbera o wszystkich produktach,jest tam tabela gdzie wystepuje lub nie mleko,bialko,maslo,sol,gluten,cukier itd. I z Reala tez dostalam oferte z rabatami.
Zmykam teraz z dziemi na ogrodek bo slonko pieknie swieci.

reklama
Olu ,tylko nie zapomnij o nas za dlugo ;-) Milej pracy....
Hannah he ta to nie moja tylko fotka z netu,ale bardzo bym zjadla.
POLKA PILNIE WZYWAMY CIE NA BB !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry