reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

reklama
A my dzis w koncu zrobilismy grila,bylo kilka osob.A tak bylo duszno ze szok.Teraz po padalo i jest juz lepiej troszke.Ja sie bardzo ciesze bo Vanesska zaczela na nocnik robic siusiu :-)
Co do tesciowych to ja swoja widze czesto a dzis pierwszy raz odwazyl;a sie wziasc Klaudie na rece.Swojego syna (mojego meza dopiero piewrszy raz przewinela i wykapala sama jak mial pol roku,a ze mieszkala ze swoja siostra to ona zajmowala sie tymi sprawami.

A tu ciekawa stronke polecam do zapisania Jak Się Bawić - Artykuły - porady dla rodziców dotyczące rozwoju psychicznego i zabawy z dzieckiem

Ostatnia edycja:
witam
jeżeli chodzi o teściowa to ja nie mam kłopotu bo jej nie mam, nie utrzymuje z nami kontaktów, ale to długa historia.

moja malutka skończyła wczoraj 3 miesiące(kiedy to mineło:shocked2:)jak ten czas leci.

jutro niedziela, myślałam ze spedze ja z dzieciakami leniwie i pomalutku, ale sie pomyliłam zapowiedzieli sie goście no cóż znowu tłok w domu, dzieciaki nerwowe a ja przy garach i ciągle nosząca kawe i herbatę:wściekła/y:
mam pytanie, czy któras z was używa laktatora, bo planuje kupic i nie wiem jaki wybrać, reczny czy elektryczny, pomózcie

Witam
Madzia ja mam laktator elektryczny medeli.Szybko sciaga mleko ale warczy jak traktor.Nie ma tez nasadki masujacej wiec nie wiem czy jest warty polecenia.Jak sciagalam nim mleko to duzo wiecej i szybciej schodzilo jak masowalam piers.
Chyba elektryczny avent ma nasadke masujaca wiec moze jest lepszy.
Slyszalam od kilku poloznych,ze takie reczne z pompka sa zle i kiepsko sie nimi odciaga.

Co do wypadania wlosow to nie wiem czy mozna temu zapobiec bo to wystepuje normalnie po ok 3-4 miesiacach od porodu.

A mnie woczraj tak komary pogryzly,ze juz nie wiem gdzie sie drapac.Bo mam wielkie opuchlizny na plecach i nogach :(

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny
iwonka ja mam wesele 23 sierpnia...
my nasza niunie kapiemy o 19.30-20 i dostaje jesc i okolo 20-20.30 juz spi i wstaje dopiero o 3-4 na jedzono a ja do tego czasu czesto bywa ze juz przelewam...niby mam bardzo dobre wkladki ae tak dlugo jak maly nie jje to cyce mam jak balony i niestet nawet moje najlepsze wkladki przelewaja...

a co do wlosow mnie od 2 tyg tak wychodza ze calymi garsciami szok.. wloze dlon i zlape to cala reke wyciagam cala reke.. i sama nie wiem co robic lykam witaminy bo czasem roznie je bralam...

kurcze i ja strasznie wątek zaniedbałam, jedyne co mam na swoje usprawiedliwienie to kłopoty rodzinne i to na dużą skalę, no ale tym Was zanudzac nie będę
Postaram się poprawić i zaglądac tu codziennie

Śliczne Wasze dzieciaczki, dopiero co takie małe kuleczki były a teraz już pannice i kawalerowie, jak się patrzy :tak:

ja też się potwornie pocę ostatnim czasy o antidralu nie słyszałam wcześniej, ale chętnie go wypróbuję bo mimo używania antyperspirantów mam bluzki całe mokre ble

Iwonka jeśli mogę Cię prosić to prosze wklej zdjęcie Michasia w liscie majowych dzieciaczków, tutaj masz zaraz takie po urodzeniu
pict3822bv9.jpg

no a mój Michaś to istny aniołeczek, normalnie tylko go schrupać, Maja za to nadrabia, ale strasznie jest za bratem :-)

uciekam poczytać co u Was, miłej niedzieli

aha na wypadanie włosów różnież polecam wyciąg ze skrzypu polnego, mi się po tym włosy bardzo wzmocniły, ale efekty było widac dpiero po ponad 2 miesiącach tak więc jeśli któraś z Was zacznie brac to niech się nie zniechęca
moz-screenshot.jpg
moz-screenshot-1.jpg

witam
mam pytanie, czy któras z was używa laktatora, bo planuje kupic i nie wiem jaki wybrać, reczny czy elektryczny, pomózcie

Mam teraz ręczny Avent Asis jestem zadowolona choć spodziewałam się bardziej spektakularnego efektu. Pewnie dlatego, ze ja wogóle " mało mleczna" jestem. Elektrycznego nie używałam, ale o Medeli dużo dobrego słyszałam.:tak:

reklama
Do góry