reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

Od dzisiaj zaczynam terapię zmiękczania szyjki seksem :tak::tak::tak:
Przez te wcześniejsze zakazy już mi psychika szwankuje, bo niemal codziennie mam sny erotyczne :baffled: (niekoniecznie z moim mężem :-D), ale tego mu nie mówię :-):-):-)

Może jakbym go dorwała już dzisiaj i tak codziennie przez długi weekend, to może około 10tego by się już mogło coś ruszyć... moja mama ma 7ego maja 50te urodziny, ale byłoby fajnie, co?

Dobra zabieram się do pracy... Koleżanka ma firmę, która pozyskuje fundusze unijne i jej księgowa namieszała w rozliczeniach między projektami, więc dali zajęcie nudzącej się ciężarnej... a to tyle dłubaniny :-:)-:)-( a buuu!!!
Ludzie to jednak żyją bezstresowo, bo ma to dzisiaj przesłać do klienta :baffled: i wpadła w panikę dopiero rano...

A ja zamiast liczyć, to siedzę i myślę o seksie :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
MYYY??? skąd....:-D:rofl2::-);-) tak się właśnie robi, jak się za dużo pracuje...bo ja mimo tego, że termin mam już za 6 dni, to ciągle twardo chodze do pracy...ale dzisiaj, podobnie jak wczoraj z resztą, mam znowu dobry dzień...znowu był spacerek w czasie pracy, który zaowocował drobnymi zakupkami, odebraniem firaneczki od krawcowej, a co najważniejsze zażyłam troszku słonka, bo pogoda przecudnaaaaaaaaaaaa - żyć nie umierać....
145109lezak.jpg

ja nie mówię, ze ma na coś czekać, skoro ma powtórzyć badanie w piątek, to niech sobie coś łyka do piątku trochę jej być może wzrośnie.Jak nie, to dostanie coś mocniejszego.Wiem , ze poniżej normy, ale nie ma sie co martwić, trochę więcej prochów do połknięcia niestety...

Szopek, na szczęście te tabletki raczej "nieszkodliwe" ;-) Ja 3 razy dziennie łykam garść prochów, mój teść jak to zobaczył, to się przeraził - ale co tam jest: witamina C, urosept (ziołowe), kwas foliowy, magnez lub zestaw witamin, no i jedynie Isoptin jako "poważniejszy" lek.

Kochane, lecę do sklepu a potem po dziecię moje do żłobka. Całuski!

U nas wczoraj w koncu nic nie bylo,malzon ogladal film a ja zasnelam szybko,zreszta tak mnie wszytko bolalo ze mi sie wcale nie chcialo i nie chce,Zmykam na ogrodek.Pa pa.

A ja zamiast liczyć, to siedzę i myślę o seksie :-D:-D:-D:-D:-D

Ja tez dzis od rana tylko o jednym.....
U mnie tak jak przewidywała, zmuliło mnie i zdrezmnęłam sie az 40 min:szok:a obudził mnie przeciąg okien i spadł dosyć duży deszcz:szok::tak:Ale teraz przestało i powietrze takie rześkie a mi sie nie chce po małego leciec bo jakiegoś muła załapałam przez to spanie -no ale jak znużyło........siła wyższa :-p:laugh2:
a na obiad jeszce nic nie mam wogóle to nie wiem czy zrobie....sukcesem jest ,że pomyłam ytoche naczyń:tak::-DA pozatym sa czasem takie dni ,że mogę wszystko a dziś nawet ledwo posta pisze.......:blink::sorry2:

Musze zaraz zmykać po małego ciekawe czy mnie deszcz nie złapie ale się jkos zabezpiecze a najwyżej autobusem wróce :tak:ja bedzie jakiś............
Tak mi sie nie chce..........
Jeszcze tylko 4 godzinki i mam gina:-)

reklama
Do góry