reklama
Kangurka w jakim szpitalu będziesz rodziła?? Bo ja chce w Żeromskim i tam zaczełam chodzic na KTG
Siemiradzkiego :-)
Ale Żeromski ma bardzo dobrą opinię także, wiec pewnie opieke bedziesz miala ok.
Tylko nie wiem jak tam ze znieczuleniem, gdybys chciala...
Zeromski ma statut Szpitala przyjaznego dzieciom, czy jakos tak... i dbaja tam cholernie o to zeby nie stracic tego tytułu!
Butelki tam nie maja prawa bytu - jakby trzeba było - dokarmiaja malce z kubeczka... I inne takie...
Kathy_24
Mamusia Neli i Oliwierka
Czas rozwiesic ciuszki i wstawic druga turę!!!
M
madamagda
Gość
ALe mi dobrze. Własnie kombinowałam żyby mieć neta na ogrodzie i udało się.
Siedzę na huśtawce ogrodowej w słoneczku, popijam herbatkę i zajadam osatni kawałek pizzy, to jest życie
Siedzę na huśtawce ogrodowej w słoneczku, popijam herbatkę i zajadam osatni kawałek pizzy, to jest życie
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Madamagda jest ci chyba za dobrze...ja nie mam laptopa bo dalam mamie mojej,slonca tez nie mam ale mam chustawke Zaraz ide pranie wywiesic .
M
madamagda
Gość
Pranie też wywiesiłam, bo pięknie u nas dzisiaj we Wrocławiu.Madamagda jest ci chyba za dobrze...ja nie mam laptopa bo dalam mamie mojej,slonca tez nie mam ale mam chustawke Zaraz ide pranie wywiesic .
Własnie kaczuszki przyleciały do nas nad staw w ogrodzie, rzucę im chlebek.
ALe mi dobrze. Własnie kombinowałam żyby mieć neta na ogrodzie i udało się.
Nie mam hustawki...
Słoneczko za chmurami, pizzy brak...
Czuje sie niedopieszczona
reklama