Stokrotka2021
Fanka BB :)
trzymam kciukic
cześć, ja też @ na 10maja ale chyba nie wytrzymam i przetestuje już 7maja jak ty
powodzenia wszystkim!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
trzymam kciukic
cześć, ja też @ na 10maja ale chyba nie wytrzymam i przetestuje już 7maja jak ty
powodzenia wszystkim!
Gratki!Boże kochany dziewczyny ... zrobiłam rano test bo czułam że się coś dzieje .. od 4 dni kłuje mnie podbrzusze .. tak że czasami muszę lecieć do toalety .. czasami zaboli jak na @ i przechodzi , mam tkliwe ale same brodawki i co mnie najbardziej zdziwiło nie mam ani jednego pryszcza a przed @ miałam ich pełno .. Wczoraj zrobiłam test ale po południu i coś widziałam , myślałam ze to moje urojenia .. ale dzisiaj rano już miałam przygotowany w łazience ... i tak oto wyszła piękna kreseczka której nie muszę szukać ! Ale szczęśliwa ale i przerażona bo w styczniu już przeszłam ciąże biochemiczną też pojawiła się kreseczka 4 dni przed miesiączką w moje urodziny i tez czułam że coś się swieci ale ogólnie czułam się źle , byłam słaba i czułam że coś jest nie tak . Ale dzisiaj czuje się super i czuje ze będzie dobrze !
Gratki!
NAPRAWDĘ CUDNIE CZYTA SIĘ TAKIE WIEŚCI!Gratki!
GratulacjeBoże kochany dziewczyny ... zrobiłam rano test bo czułam że się coś dzieje .. od 4 dni kłuje mnie podbrzusze .. tak że czasami muszę lecieć do toalety .. czasami zaboli jak na @ i przechodzi , mam tkliwe ale same brodawki i co mnie najbardziej zdziwiło nie mam ani jednego pryszcza a przed @ miałam ich pełno .. Wczoraj zrobiłam test ale po południu i coś widziałam , myślałam ze to moje urojenia .. ale dzisiaj rano już miałam przygotowany w łazience ... i tak oto wyszła piękna kreseczka której nie muszę szukać ! Ale szczęśliwa ale i przerażona bo w styczniu już przeszłam ciąże biochemiczną też pojawiła się kreseczka 4 dni przed miesiączką w moje urodziny i tez czułam że coś się swieci ale ogólnie czułam się źle , byłam słaba i czułam że coś jest nie tak . Ale dzisiaj czuje się super i czuje ze będzie dobrze !
JA TEŻ NIESTETY CZUJĘ ,ŻE SIĘ ZBLIŻA MOJA @ ..Ja tylko chciałam potwierdzić ze u nas nici z maja - 14dpo test negatywny, czekam na @ pewnie będzie na dniach. Powodzenia wszystkim
JA TEŻ NIESTETY CZUJĘ ,ŻE SIĘ ZBLIŻA MOJA @ ..