reklama
Inffinito2
Fanka BB :)
Gratulacje! Zdrowych 9 miesiecy!Boże kochany dziewczyny ... zrobiłam rano test bo czułam że się coś dzieje .. od 4 dni kłuje mnie podbrzusze .. tak że czasami muszę lecieć do toalety .. czasami zaboli jak na @ i przechodzi , mam tkliwe ale same brodawki i co mnie najbardziej zdziwiło nie mam ani jednego pryszcza a przed @ miałam ich pełno .. Wczoraj zrobiłam test ale po południu i coś widziałam , myślałam ze to moje urojenia .. ale dzisiaj rano już miałam przygotowany w łazience ... i tak oto wyszła piękna kreseczka której nie muszę szukać ! Ale szczęśliwa ale i przerażona bo w styczniu już przeszłam ciąże biochemiczną też pojawiła się kreseczka 4 dni przed miesiączką w moje urodziny i tez czułam że coś się swieci ale ogólnie czułam się źle , byłam słaba i czułam że coś jest nie tak . Ale dzisiaj czuje się super i czuje ze będzie dobrze !
Aga87lan
Jeszcze za szybko kochana ... w styczniu niestety się nie udało 4 dni po teście przyszła wredna ... ale teraz siedze , pije herbatę z cytryną i mówię do brzucha że musi być teraz wszystko dobrze ! Jutro betaGratulacje! Zdrowych 9 miesiecy!
Inffinito2
Wg ostatniej małpy dziś miałaby być owu, aczkolwiek żadnych objawów Cykle tak rożne z długością, że cieżko cos stwierdzić konkretnie.
a moze komuś udało się zaskoczyć z bardzo dużym stosunkiem LH do FSH? ( prawie 3,5 )
No nic, ewentualnie od następnego miesiąca czeka mnie wspomaganie lekami.
trzymam za was kciuki!
a moze komuś udało się zaskoczyć z bardzo dużym stosunkiem LH do FSH? ( prawie 3,5 )
No nic, ewentualnie od następnego miesiąca czeka mnie wspomaganie lekami.
trzymam za was kciuki!
Mona.lisa
Trzymam kciuki! Będzie dobrze!Jeszcze za szybko kochana ... w styczniu niestety się nie udało 4 dni po teście przyszła wredna ... ale teraz siedze , pije herbatę z cytryną i mówię do brzucha że musi być teraz wszystko dobrze ! Jutro beta
Inffinito2
Trzymam mocno kciuki, fasolka musi być silna tym razemJeszcze za szybko kochana ... w styczniu niestety się nie udało 4 dni po teście przyszła wredna ... ale teraz siedze , pije herbatę z cytryną i mówię do brzucha że musi być teraz wszystko dobrze ! Jutro beta
Spokojnej i pysznej herbatki w takim razie. Czekamy na wyniki bety
Mona.lisa
Hej hej
Mam dzisiaj 9DPO. Od wczoraj wieczorem potwornie bolą mnie piersi, jakby były z kamienia. Pokusiłam się o zrobienie testu, który był oczywiście śnieżnobiały. Głupota totalna, ale nie mogłam się powstrzymać jak sobie radzicie z tym czekaniem ? Ja jestem taka osoba, ze wszystko chciałabym na już
Mam dzisiaj 9DPO. Od wczoraj wieczorem potwornie bolą mnie piersi, jakby były z kamienia. Pokusiłam się o zrobienie testu, który był oczywiście śnieżnobiały. Głupota totalna, ale nie mogłam się powstrzymać jak sobie radzicie z tym czekaniem ? Ja jestem taka osoba, ze wszystko chciałabym na już
Inffinito2
Ja niestety też z tych niecierpliwych w poprzedniej ciąży testowałam 10 dpo i wyszła tak blada kreska, że ledwo ją widziałam, beta z tego dnia wynosiła tylko 13.Hej hej
Mona.lisa
U mnie dochodzi jeszcze fakt, ze od poniedziałku idę do pracy, gdzie dźwigam 8-10 godzin. A to byłaby moja pierwsza ciąża po poronieniuJa niestety też z tych niecierpliwych w poprzedniej ciąży testowałam 10 dpo i wyszła tak blada kreska, że ledwo ją widziałam, beta z tego dnia wynosiła tylko 13.
Jakby mi wyszła beta 13 już bym leciała po zwolenienie, dlatego w piątek idę sprawdzić betę ...
reklama
Inffinito2
A to koniecznie.. i nie dziwię się, że chcesz zapobiegać, stad też pewnie ten pośpiech trzymam kciuki za udany cykl!U mnie dochodzi jeszcze fakt, ze od poniedziałku idę do pracy, gdzie dźwigam 8-10 godzin. A to byłaby moja pierwsza ciąża po poronieniu
Jakby mi wyszła beta 13 już bym leciała po zwolenienie, dlatego w piątek idę sprawdzić